Όλο και πιο κοντά στο διαζύγιο φαίνεται πως είναι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ. To ζευγάρι πέρασε χωριστά την επέτειο του γάμου του και όλα δείχνουν πως το οριστικό τέλος δεν αργεί να έρθει. Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν πως το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει και απλά δεν έχει ακόμη ανακοινώσει στον Τύπο το διαζύγιό του.

Η Τζένιφερ Λόπεζ λοιπόν πέρασε τη δεύτερη επέτειο του γάμου της στα Χάμπτονς, χωρίς τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ. Την Τρίτη 16 Ιουλίου, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στη θέση του συνοδηγού ενός αμαξιού, ενώ πίσω από το τιμόνι καθόταν ο επί χρόνια μάνατζέρ της, Μπένι Μεντίνα. Όσο για τον Μπεν Άφλεκ ήταν στο γραφείο του στο Λος Άντζελες για δουλειά.

Το ρομαντικό ταξίδι της 54χρονης τραγουδίστριας και του 51χρονου ηθοποιού χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» το 2001 και αρραβωνιάστηκαν, αλλά χώρισαν το 2004 ακυρώνοντας τον γάμο τους. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους το 2021 και παντρεύτηκαν στις 16 Ιουλίου του 2022. Η JLo φορούσε ένα υπέροχο λευκό νυφικό Ralph Lauren με πέπλο και ουρά 6 μέτρων, ενώ ο Μπεν Άφλεκ σμόκιν με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι.