Ο Ματ Ντέιμον φέρεται να είχε προειδοποιήσει τον Μπεν Άφλεκ για την Τζένιφερ Λόπεζ, λίγο πριν παντρευτεί τη διάσημη τραγουδίστρια.

Ο Ματ Ντέιμον προειδοποίησε τον φίλο του Μπεν Άφλεκ για την επανασύνδεση με την Τζένιφερ Λόπεζ πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός προσπαθεί απεγνωσμένα να σταματήσει τον πρώην αλκοολικό από το να υποτροπιάσει, εν μέσω μεγάλης κρίσης στον γάμο του.

Ο Ματ Ντέιμον φέρεται να συμβούλεψε τον Μπεν Άφλεκ να «επικεντρωθεί στη δουλειά», ώστε να μη χάσει από τα μάτια του τους επαγγελματικούς του στόχους. «Ο Ματ προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Μπεν, όταν τα ξαναβρήκε με την JLo, ότι μια κρίση στη σχέση τους θα μπορούσε να συμβεί ξανά», δήλωσε μια πηγή στην Daily Mail. «Ο Ματ ήταν εκεί για να βοηθήσει τον Μπεν να συνέλθει μετά τον πρώτο τους χωρισμό και ένιωθε ότι αυτό θα συνέβαινε ξανά» συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

«Ο Ματ είχε έναν επιτυχημένο γάμο για πολλά χρόνια και ο Μπεν ένιωθε πάντα δέος για αυτό», αναφέρει άτομο από το περιβάλλον τους και προσθέτει: «Καθώς τα πράγματα άρχισαν να καταρρέουν, ο Ματ είπε στον Μπεν ότι θα υποστηρίξει όποια επιλογή κάνει, αρκεί να αφοσιωθεί στη δουλειά του».

Ο Ματ Ντέιμον και ο Μπεν Άφλεκ είναι φίλοι από την παιδική τους ηλικία και έγραψαν το βραβευμένο με Όσκαρ σενάριο για την ταινία «Good Will Hunting». Τα τελευταία χρόνια ίδρυσαν την Artists Equity, μια εταιρεία παραγωγής.