Όλο και πιο κοντά στο διαζύγιο φαίνεται πως είναι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ.

Το ρομαντικό ταξίδι της 54χρονης τραγουδίστριας και του 51χρονου ηθοποιού χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» το 2001 και αρραβωνιάστηκαν, αλλά χώρισαν το 2004 ακυρώνοντας τον γάμο τους.

Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους το 2021 και παντρεύτηκαν στις 16 Ιουλίου του 2022. Η JLo φορούσε ένα υπέροχο λευκό νυφικό Ralph Lauren με πέπλο και ουρά 6 μέτρων, ενώ ο Μπεν Άφλεκ σμόκιν με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι. 

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις τους, ο λόγος που χώρισαν το 2004 ήταν πως δεν άντεξαν τη συνεχή πίεση των ΜΜΕ της εποχής, που τους ακολουθούσαν παντού και αυτό ήταν που δημιούργησε προβλήματα στη σχέση τους. Είκοσι χρόνια μετά, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσαν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους, όμως τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα περίμεναν. Και οι δύο είπαν ότι είχαν ωριμάσει και είχαν μάθει από τα λάθη τους, αλλά μερικά από τα μεγαλύτερα ζητήματα που τους χώρισαν την πρώτη φορά παρέμειναν τα ίδια. Όπως όλα δείχνουν αυτό το love story δεν θα έχει τελικά happy end.

To υπερπολυτελές σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, που αγόρασαν πριν από έναν χρόνο βγήκε στο σφυρί και το ζευγάρι μένει χωριστά από τα μέσα Μαΐου. Επίσης, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει την καλοκαιρινή της περιοδεία «This Is Me… Live», για να επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή. «Είμαι τελείως στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοητεύω. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό, αν δεν αισθανόμουν ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Υπόσχομαι ότι θα σας αποζημιώσω, γι’ αυτό και θα είμαστε ξανά μαζί. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν» έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά τις φήμες περί χωρισμού, όταν η Τζένιφερ εμφανίστηκε στο Met Gala του 2024 χωρίς τον Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της. Μία εβδομάδα αργότερα, το TMZ ανέφερε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά.

Αυτό που απομάκρυνε το ζευγάρι ήταν οι διαφορετικές προσεγγίσεις τους στα φώτα της δημοσιότητας, με την Τζένιφερ Λόπεζ να βρίσκεται κοντά σε αυτά, ενώ ο Μπεν Άφλεκ προτιμά να είναι αποτραβηγμένος. «Με τον καιρό, η Τζένιφερ και ο Μπεν δυσκολεύονταν ολοένα και περισσότερο να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά και οι μικρές παρεξηγήσεις μετατράπηκαν σε σημαντικές διαφωνίες. Έχουν θεμελιωδώς διαφορετικές προσεγγίσεις και στο πώς να αντιμετωπίσουν τις διαφορές τους», είπε μια πηγή στο «Us Weekly», εξηγώντας ότι η JLo προτιμά να αντιμετωπίζει τα ζητήματα κατά μέτωπο, ενώ ο Μπεν Άφλεκ αποφεύγει να τα ανοίξει.

«Ζουν ξεχωριστές ζωές, αλλά δεν έχουν χωρίσει επίσημα ακόμη. Ξεκίνησαν αυτή τη σχέση πολύ αισιόδοξα και πίστευαν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν, αλλά δεν έχουν αλλάξει», ανέφερε μια πηγή στο «Entertainment Tonight».

O όρος του Μπεν Άφλεκ για την επανασύνδεσή του με την Tζένιφερ Λόπεζ

Όταν ο Μπεν Άφλεκ επανασυνδέθηκε με την Τζένιφερ Λόπεζ το 2021, είχε έναν όρο. Να προστατεύσουν τη σχέση τους από τα social media. Δεδομένου ότι στο παρελθόν το ζευγάρι είχε χωρίσει λόγω της δημοσιότητας και των παπαράτσι που τους ακολουθούσε σε κάθε του βήμα, αυτή τη φορά ο ηθοποιός δεν ήθελε να τους συμβεί το ίδιο.

Μιλώντας για τη σχέση του με την Τζένιφερ Λόπεζ στο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told», ανέφερε: «Όταν συναντηθήκαμε ξανά, είπα “άκου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα social media”. Τότε κατάλαβα ότι αυτό που ζητάω δεν είναι δίκαιο. Είναι σαν να λέω ότι θα παντρευτώ καπετάνιο, ενώ δεν μου αρέσει το νερό». Στη συνέχεια ο Μπεν Άφλεκ εξήγησε πως, ενώ είναι και οι δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή». «Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικά είδη προσεγγίσεων, που προσπαθούμε να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε», τόνισε.

Η Λόπεζ, από την πλευρά της, μίλησε για τη δυσφορία του Μπεν Άφλεκ με τα social media. «Δεν νομίζω ότι αισθάνεται πολύ άνετα με το να κάνω όλα αυτά, αλλά με αγαπάει, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνις και θα με στηρίξει με κάθε τρόπο, γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να με εμποδίσεις να κάνω τη μουσική που έκανα. Δεν θέλει να με σταματήσει», εξήγησε η σταρ.

Στο μεταξύ, αφού χώρισαν, παντρεύτηκαν και οι δύο μέσα στην ίδια χρονιά. Η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι, με τον οποίο έμεινε μαζί μέχρι το 2014. Ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκε την Τζένιφερ Γκάρνερ, από την οποία πήρε διαζύγιο το 2015.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Χόλιγουντ. Oι εκατομμύρια θαυμαστές του ζευγαριού έχουν απογοητευτεί βλέποντας πως το παζλ του love story των «Bennifer» αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται κομμάτια. Επισήμως, κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει τις φήμες για επικείμενο διαζύγιο. Όταν ρωτήθηκε ευθέως από δημοσιογράφο, η Τζένιφερ Λόπεζ αρνήθηκε να απαντήσει.