Για πολλά παιδιά, οι ποδοσφαιριστές δεν είναι απλά αθλητές, αλλά ήρωες και πρότυπα. Τα μικρά παιδιά συχνά ονειρεύονται να βρεθούν κάποια μέρα στο γήπεδο, να περπατήσουν δίπλα στους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και να απολαύσουν από κοντά τη μαγεία ενός αγώνα. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα για 11 παιδιά από την Ελλάδα, χάρη στο πρόγραμμα Lidl Kids Team, που τους προσέφερε μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο UEFA EURO 2024™ στο Βερολίνο.

Στις 6 Ιουλίου, 11 παιδιά από την Ελλάδα μαζί με τις οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παρακολουθώντας τον αγώνα μεταξύ Ολλανδίας και Τουρκίας στο UEFA EURO 2024™ στο Βερολίνο. Η Lidl, ως Επίσημος Συνεργάτης του UEFA EURO 2024™, μέσα από το πρόγραμμα Lidl Kids Team, προσέφερε αυτή την ανεπανάληπτη ευκαιρία σε παιδιά από όλη την Ευρώπη να συμμετάσχουν ως συνοδοί ποδοσφαιριστών (Player Escort) στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά του καλοκαιριού, το οποίο φέτος φιλοξενήθηκε στη Γερμανία.

Τα 11 παιδιά του Lidl Kids Team Ελλάδος, ηλικίας από 6 έως 10 ετών, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές της Ολλανδίας στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας τις στολές του Lidl Kids Team. Μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων, τα παιδιά παρακολούθησαν τον αγώνα μαζί με τους γονείς τους, απολαμβάνοντας την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Βερολίνου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Lidl Kids Team, τα 23 μέλη της ελληνικής αποστολής (11 παιδιά, 11 γονείς/κηδεμόνες και 1 συνοδός) απόλαυσαν δύο διανυκτερεύσεις στο Βερολίνο με πολυάριθμες παροχές. Οι παροχές αυτές περιλάμβαναν δώρα καλωσορίσματος, εισιτήρια για τον αγώνα, μεταφορές, γεύματα και ξεναγήσεις στην πόλη. Επίσης, διοργανώθηκαν διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά στον ελεύθερο χρόνο τους.

Οι τυχεροί συμμετέχοντες του ελληνικού Lidl Kids Team επιλέχθηκαν μέσω του διαγωνισμού UEFA EURO 2024™: Lidl Kids Team, που διεξήχθη από τις 7 Μαρτίου έως την 1η Μαΐου 2024 μέσω της εφαρμογής Lidl Plus. Το κεντρικό μήνυμα του διαγωνισμού «We’re on your team» τόνιζε τη συμμετοχή χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, με απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα και τις ανάγκες κάθε ανθρώπου. Η Lidl Ελλάς, γνωστή για την ανθρωποκεντρική προσέγγισή της, αποδεικνύει καθημερινά την αφοσίωσή της σε ξεχωριστές εμπειρίες για τους πελάτες της.

Η Lidl Ελλάς συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της, και μέσω συνεργασιών όπως αυτή με το UEFA EURO 2024™, δείχνει την δέσμευσή της για την παροχή αξέχαστων στιγμών. Η εταιρεία προετοιμάζεται ήδη για τις επόμενες μεγάλες δράσεις της, για τις οποίες το κοινό μπορεί να ενημερώνεται μέσω της εφαρμογής Lidl Plus, της ιστοσελίδας της και των κοινωνικών δικτύων της.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα θα θυμούνται για πάντα αυτή τη μοναδική εμπειρία. Το όνειρό τους να βρεθούν στο γήπεδο δίπλα στους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές έγινε πραγματικότητα, και οι αναμνήσεις από αυτή τη μέρα θα παραμείνουν ζωντανές στη μνήμη τους για πολλά χρόνια.