Ο περσινός νικητής του Survivor, Ντάνιελ Νούρκα, άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη διαχείριση του χρηματικού επάθλου που κέρδισε, καθώς και τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην αναζήτηση ψυχολογικής υποστήριξης.
Ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων:
«Χάλασα κάποια λεφτά από το έπαθλο του Survivor, νομίζω ότι μου άξιζε. Πήγα διακοπές, πήρα αυτοκίνητο που δεν είχα. Όταν ήρθε ο χειμώνας που είχα συνηθίσει με το μηχανάκι, είπα στον εαυτό μου ότι αυτή είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.
Όταν τελείωσε το παιχνίδι, έπεσαν κάποια τηλέφωνα για σειρές με ωραίους ρόλους. Εν τέλει, δεν έκατσαν. Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, δεν ξέρω αν με βοήθησε. Πέρασα μια περίοδο που δεν είχα όρεξη να βγω, να κοινωνικοποιηθώ, γενικά δεν είχα όρεξη.
Σίγουρα έπαιξε ρόλο που δεν δούλευα πάνω στο αντικείμενο που αγαπάω, έπαιζε ρόλο ότι δεν δούλευα γενικά κιόλας. Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι πάει λάθος. Περνούν πολλές σκέψεις από το μυαλό σου, μήπως δεν κάνω για αυτό και τέτοια. Μετά λέω “όχι, θα το παλέψεις”. Πήγα και πηγαίνω σε ψυχολόγο. Πάντα έλεγα ότι μπορώ μόνος. Ίσως τελικά, να μην μπορώ τόσο όσο νόμιζα».