Έναν μικρό απολογισμό για την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του Mega βίωσε κάποιες δύσκολες στιγμές καθώς το όνομά της πρωταγωνίστησε σε ένα «ερωτικό τρίγωνο» με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ από την άλλη η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη ήταν κάτι που τη συγκλόνισε.

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στο προφίλ της στο Instagram, όπου σημείωσε: «Στη φωτογραφία υπάρχουν ένα χαμόγελο, πολλά φώτα, αρκετή λάμψη και κάποιος μπορεί να σκεφτεί «αχ τι ωραία ζωή μέσα στην περιποίηση» κι όμως. Εκείνες οι μέρες ήταν απ τις χειρότερες της χρονιάς μου. Πέρναγε μεγάλη κρίση η ψυχολογική μου κατάσταση,με εντάσεις στην προσωπική μου ζωή με ανθρώπους που αγαπώ, με δοκιμασίες απανωτές και πολύ κλάμα με τους φίλους μου στο σπίτι για ζητήματα που δεν γινόταν να μοιραστώ. Με θυμό καταπιεσμένο μέσα μου, με απογοήτευση για τους ανθρώπους, με θλίψη για την κατάντια που οδηγούμαστε ώρες ώρες, με στεναχώρια για πράγματα άδικα, σε σοκ για την ψευτιά που επικρατεί, και γενικότερα τόσα πολλά κατέκλυζαν το μυαλό μου, όμως ένα χαμόγελο πάντα στα χείλη γιατί ΕΠΡΕΠΕ.

Ξέρετε τι κατάλαβα; Ότι αυτό το ψεύτικο χαμόγελο που κάποιες στιγμές πρέπει να φοράμε, εν τέλει καταλήγει σε αληθινό γιατί ουσιαστικά μαθαίνεις να συγκρατείσαι και δαμάζεις την αυθυποβολή που δημιουργείς στα δύσκολα μέσα σου. Μαθαίνεις να βλέπεις τι αξίζει την ενέργεια σου και τι είναι παντελώς άχρηστο. Μαθαίνεις να κρατάς τις αποστάσεις που πρέπει από τα πράγματα, μαθαίνεις την ψυχραιμία και τη διατήρηση του αυτοελέγχου. Ακολουθείς τη λογική και περιμένεις στωικά ελπίζοντας να δικαιωθείς για την ωριμότητα σου. Άρα, πίσω από αυτή τη φωτογραφία, κρύβεται ένας έρπης, αρκετά δάκρυα, αϋπνία και οι άνθρωποι που μου κρατούσαν το χέρι για να ακολουθώ το «πρέπει χαμόγελο» που χρειαζόταν.

Δεν αντιπροσωπεύει λοιπόν πάντα μια εικόνα την αλήθεια. Το ότι κάποιος δεν μοιράζεται τις μαύρες του δεν σημαίνει ότι δεν τις ζει. Σημαίνει ότι επιλέγει να τις διαχειρίζεται ιδιωτικά και διαφορετικά.

Να μην τα παρατάτε Π Ο Τ Ε. Όταν νιώθετε ότι όλα πάνε στραβά ή όταν όλα όντως πάνε στραβά να έχετε πίστη στον εαυτό σας στην ψυχή σας και στους γύρω σας. Θα περάσουν τα δύσκολα και μετά από μήνες θα τα θυμάστε και θα απορείτε.

Υ.Γ : 5 λεπτά αφού τελείωσε αυτό το γύρισμα -ήμουν ακόμα στο πλατό- με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πρέπει να πάω στο νοσοκομείο Γεννηματάς γιατί κάτι είχε πάθει ο Χρήστος χωρίς καν να ξέρω τι. Πού να ήξερα τι με περίμενε. Κάπως έτσι έμαθα ακόμη μια φορά τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχει νόημα και ουσία. Καληνύχτα αγαπημένοι μου».