Η τραγουδίστρια Ίνγκριντ Άντρες έγινε viral για την ερμηνεία της στον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, στο Home Run Derby της Δευτέρας το βράδυ στο Άρλινγκτον του Τέξας. Την Τρίτη, η τέσσερις φορές υποψήφια για Γκράμι καλλιτέχνιδα δημοσίευσε μια δήλωση στο Instagram και έδωσε τη δική της εξήγηση μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

«Δεν θα σας πω μαλ…, ήμουν μεθυσμένη χθες το βράδυ. Σήμερα θα μπω σε ένα κέντρο για να πάρω τη βοήθεια που χρειάζομαι. Δεν ήμουν εγώ αυτή χθες το βράδυ», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια η 32χρονη ζήτησε συγγνώμη για την ερμηνεία της, σημειώνοντας: «Ζητώ συγγνώμη στο MLB, σε όλους τους θαυμαστές και αυτή τη χώρα που αγαπώ τόσο πολύ για αυτή την ερμηνεία. Θα σας ενημερώσω όλους πώς είναι η αποτοξίνωση, ακούω ότι είναι πολύ διασκεδαστική».

Η ερμηνεία της Ίνγκριντ προκάλεσε μεγάλο σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να την επικρίνουν. «Τα αυτιά μου αιμορραγούν. Μια από τις χειρότερες ερμηνείες του εθνικού ύμνου που έχουν γίνει ποτέ», έγραψε ένας χρήστης στο X, ενώ ένας άλλος ανέφερε:

«Λυπάμαι πολύ, είμαι σίγουρη ότι η Ίνγκριντ Άντρες είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά αυτός ήταν ένας από τους χειρότερους εθνικούς ύμνους που νομίζω ότι έχω ακούσει ποτέ σε όλη μου τη ζωή».