O Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε μαζί με τη σύντροφό του, Ελένη Βουλγαράκη, στο θέατρο Άλσος, για να παρακολουθήσουν μια παράσταση και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαζί το ζευγάρι.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού γενικά ντύνεται casual χωρίς υπερβολές και τον βλέπουμε συνήθως με ένα τζιν κι ένα T Shirt ή ένα φούτερ, όπως ακριβώς ντύθηκε και για αυτή τη βραδινή έξοδο.

Ο Φώτης, λοιπόν, επέλεξε ένα λευκό T-Shirt από το brand Stussy, μια πασίγνωστη streetwear εταιρεία, που μετράει σχεδόν 25 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Το Stussy είναι ένα γνωστό streetwear brand, που ιδρύθηκε το 1980 από τον Shawn Stussy. Το brand είναι διάσημο για το χαρακτηριστικό του λογότυπο, το οποίο μοιάζει με την υπογραφή του ιδρυτή του και έχει επηρεάσει σημαντικά την κουλτούρα του streetwear.

Ιδρυτής του είναι ο Shawn Stussy, ο οποίος ξεκίνησε φτιάχνοντας χειροποίητα surfboards στην Καλιφόρνια. Το 1980, ο Stussy άρχισε να τυπώνει το λογότυπό του σε T-shirts και άλλες ενδυμασίες, τα οποία πουλούσε παράλληλα με τα surfboards του. Το brand γρήγορα επεκτάθηκε πέρα από την κοινότητα του surf, υιοθετώντας στοιχεία από την κουλτούρα του skateboarding, του hip-hop, και του punk rock.

Το εμβληματικό λογότυπο του Stussy, που μοιάζει με γραμμένα στο χέρι γράμματα, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στον χώρο της μόδας. Χαρακτηρίζεται από τολμηρά γραφικά, μοναδικά prints και σχέδια εμπνευσμένα από διάφορες υποκουλτούρες. Περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως T-shirts, φούτερ, παντελόνια, καπέλα, και αξεσουάρ.

Το Stussy είναι ένα από τα πρώτα brands που συνέδεσαν την κουλτούρα του surfing με αυτή του streetwear και συνέβαλαν στην εξέλιξη της παγκόσμιας street fashion σκηνής. Το brand έχει συνεργαστεί με άλλες γνωστές εταιρείες, όπως η Nike, η Supreme, και η Bape, καθώς και με καλλιτέχνες και σχεδιαστές για περιορισμένες συλλογές. Αν και ξεκίνησε στην Καλιφόρνια, το Stussy έχει αποκτήσει διεθνή παρουσία, με καταστήματα και fans σε όλο τον κόσμο.

Το brand συνεχίζει να καινοτομεί και να ανανεώνει τις συλλογές του, διατηρώντας την επαφή του με τις νέες τάσεις και την κουλτούρα του streetwear. Παραμένει δημοφιλές μεταξύ των νέων και των fashion enthusiasts, χάρη στη διαχρονικότητα και την αυθεντικότητά του. Το Stussy δεν είναι απλώς ένα brand, αλλά ένα πολιτιστικό φαινόμενο που έχει διαμορφώσει και συνεχίζει να επηρεάζει την παγκόσμια σκηνή της μόδας και του streetwear.