Μια εξαγριωμένη σύζυγος, εννέα μηνών έγκυος, ξέσπασε εναντίον του άντρα της, αφού τον έκανε τσακωτό με μια άλλη γυναίκα στην παραλία.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok φαίνεται η Κέλι Σμιθ που βλέπει τον άντρα της χωρίς πουκάμισο, ενώ ξαπλωμένη δίπλα του βρισκόταν μια μυστηριώδης γυναίκα με έναν σκύλο.

«Είμαι η έγκυος σύζυγός του, εννέα μηνών. Ποια είσαι εσύ;», λέει αρχικά, ενώ έστρεψε την κάμερα προς τη γυναίκα που φορούσε ένα καφέ τοπ και μαύρο σορτς.

Στη συνέχεια, η Σμιθ φαίνεται να σπρώχνει ελαφρώς τον σύζυγό της, ο οποίος της λέει: «Παίρνουμε διαζύγιο. Πήραμε διαζύγιο».

«Για τι πράγμα μιλάς;», του απαντά η Σμιθ, προσθέτοντας ότι εκείνη την ημέρα ήταν μαζί στο σπίτι.

Στη συνέχεια ρωτά τη μυστηριώδη γυναίκα για το αν γνωρίζει ότι ο άνδρας που έχει δίπλα της είχε μια έγκυο σύζυγο.

«Μου έλεγε ότι έπαιρνε διαζύγιο», απαντά αυτή, ενώ μαζεύει τα πράγματά της από την άμμο

«Οχι! Δεν θα πάρει διαζύγιο! Τι έκανες μαζί του;», συνεχίζει να φωνάζει η Σμιθ.

Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο φαίνεται η εξαγριωμένη γυναίκα να ουρλιάζει: «15 χρόνια ήμασταν μαζί! 15 γ… χρόνια».

@kellysophiaava

Part 2.. the people on the beach yelled “take your garbage!!” because they left a bunch of trash #fyp #foryou #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp #cheater #cheating #cheatinghusband #fbi #caught #caughtintheact #nj #newjersey

♬ original sound – Kelly.

Σύμφωνα με την nypost, ο άνδρας φέρεται να μην έχει δει τις κόρες τους από τον Οκτώβριο του 2023 ούτε έχει πληρώσει το επίδομα τέκνων.

Οι χρήστες του TikTok εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην οργισμένη έγκυο γυναίκα, επαινώντας την που είχε το θάρρος να αντιμετωπίσει τον σύζυγό της.