Την πλήρη γκάμα των μοντέλων της Kia έχουν την ευκαιρία να δουν όσοι περιηγηθούν εικονικά στο περίπτερο της Kia στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Η εικονική περιήγηση των μοντέλων της που εφαρμόζει η Kia (Kia Virtual Tour) είναι η πρώτη που δημιουργήθηκε ποτέ από κατασκευαστή στον χώρο του αυτοκινήτου, και είναι ορατή στο site του Google Maps, στο πεδίο «Views», όπου οι χρήστες δημοσιεύουν φωτογραφίες τους.

Η εικονική περιήγηση του περιπτέρου της Kia στην έκθεση του Παρισιού, επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν εξωτερικά και εσωτερικά στα 23 αυτοκίνητα της Kia που εκτίθενται στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versaille.

Οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες για κάθε αυτοκίνητο. Το περιεχόμενο είναι μεταφρασμένο για την πλειοψηφία των πιο μεγάλων ευρωπαϊκών αγορών της Kia, διαθέτει εικόνες και περιγραφές των αυτοκινήτων και μπορεί άμεσα να κοινοποιηθεί (share) από τους χρήστες μέσω των social media site.

Το νέο Kia Sorento SUV πραγματοποιεί την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Όσοι δεν θα επισκεφθούν την έκθεση μπορούν να δουν το αυτοκίνητο εξωτερικά και εσωτερικά μέσω της λειτουργίας View της Google.

Επίσης στο Παρίσι παρουσιάζεται το νέο Kia Optima T-Hybrid που αποτελεί την πρώτη εφαρμογή της τεχνολογίας του νέου ήπιου υβριδικού συστήματος κίνησης της Kia.

Περιηγηθείτε στο περίπτερο της Kia στο Παρίσι -Kia Virtual Tour μέσω του site: www.kia.com/eu/parismotorshow