Στα 46 του χρόνια, ο Τζίτζι Μπουφόν παντρεύτηκε την 53χρονη Ιλάρια Ντ’ Αμίκο, με την οποία και είναι ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια. Ο γάμος τους, έγινε σε ένα θέρετρο στην Τοσκάνη της Ιταλίας, με εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του ποδοσφαίρου και της τηλεόρασης. Η Μόνικα Μπελούτσι ήταν μάρτυρας και συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Τιμ Μπάρτον.

Ο γάμος του Μπουφόν ήταν το κοσμικό γεγονός του Σαββατοκύριακου στην Ιταλία. Ο παλαίμαχος Ιταλός τερματοφύλακας είχε παντρευτεί στο παρελθόν το μοντέλο από την Τσεχία, Αλένα Σερεντόβα, αλλά ο γάμος τους διήρκησε ελάχιστα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 και στις 6 Ιανουαρίου 2016 ανακοίνωσαν στο twitter ότι εκείνη έφερε στον κόσμο τον γιο τους, τον Λεοπόλδο Ματία. Ο Τζίτζι και η Ιλάρια αρραβωνιάστηκαν το 2017 και μετά από 7 χρόνια παντρεύτηκαν.

Ο Μπουφόν έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Ιταλικά δημοσιεύματα  θέλουν το ζευγάρι να περιμένει ακόμα ένα παιδί, χωρίς πάντως να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, η σχετική φημολογία.

Παρόντες στον γάμο, ήταν ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ιταλίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα και οι συμπαίκτες του στη Γιουβέντους Αντρέα Μπαρτάλι, Τζιόρτζιο Κιελίνι και Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι
Τιμ Μπάρτον και Μόνικα Μπελούτσι
Λεονάρντο Μπονούτσι, Τζιόρτζιο Κιελίνι και Αντρέα Μπαρτσάλι