Η εκπληκτική Τότεναμ έκανε περίπατο στο Όλντ Τράφορντ επικρατώντας με 3-0 της απογοητευτικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι ήδη, μετά τις πρώτες 6 αγωνιστικές της Premier League, στο -8 από την κορυφή και στο -6 από την 4άδα.

Οι Λονδρέζοι πήγαν στο Μάντσεστερ αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και το έδειξαν από νωρίς, αφού μόλις στο 3′ άνοιξαν το σκορ με τον Τζόνσον που πλάσαρε προ κενής εστίας μετά την εκπληκτική ενέργεια του Φαν Ντε Φεν. Από το ξεκίνημα, δηλαδή, το σκορ ήταν στο 0-1 και στο 11′ ο Μάντισον βγήκε τετ α τετ για το 0-2 αλλά ο Ονάνα απέκρουσε.

Λίγα λεπτά μετά, στο 20′, οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι σε σουτ του Τζόνσον, με τη Γιουνάιτεντ να έχει εμφανή προβλήματα. Στο 33′ η Τότεναμ άγγιξε ξανά το δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με εντυπωσιακό γυριστό του Ρομέρο, για να ακολουθήσει στο 37′ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων με το δοκάρι σε σουτ του Γκαρνάτσο μετά τη σέντρα του Νταλότ.

Στο 39′ τα «σπιρούνια» είχαν νέο χαμένο τετ α τετ, αυτή τη φορά με τον Βέρνερ, για να αλλάξουν αμέσως μετά, στο 42′, τα δεδομένα: Κόκκινη κάρτα στον Φερνάντες για μαρκάρισμα στον Μάντισον, με τους «κόκκινους διάβολους» να μένουν με 10 παίκτες…

Τα πράγματα, επομένως, έγιναν ακόμη πιο εύκολα για την Τότεναμ, η οποία με το ξεκίνημα του β’ μέρους, στο 47′, έκανε το 0-2 με τον Κουλουσέφσκι μετά το γύρισμα του Τζόνσον από δεξιά.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου είχε, πλέον, τη νίκη στα χέρια της και την «κλείδωσε» στο 77′, όταν ο Σολάνκε με προβολή από κοντά, μετά την κεφαλιά του Σαρ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έγρψε το τελικό 0-3!