Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, ενώ έγινε γνωστό ότι λίγες μέρες πριν το άγριο περιστατικό είχαν χτυπήσει ξανά την κοπέλα.

Το βίντεο προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δείχνει την 14χρονη να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού, ενώ άλλοι ανήλικοι ζητωκραυγάζουν, φωνάζοντας «καλά της έκανες».

Επίσης, σύμφωνα με το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού, η δράστρια επιτέθηκε στην ανήλικη λίγες μέρες πριν το παραπάνω άγριο περιστατικό.

Μάλιστα, ένας ανήλικος τράβηξε την επίθεση σε βίντεο και το έστειλε στο θύμα, ώστε να το δείξει στις αρχές για να προχωρήσουν οι νομικές ενέργειες.

Τότε, η δράστρια φέρεται να απείλησε τη 14χρονη, απαιτώντας να λάβει το επίμαχο ντοκουμέντο που την «έκαιγε».

Διαδικτυακός πόλεμος στα social media

Άγρια τροπή παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης κοπέλας στη Γλυφάδα από μια ομάδα ατόμων που προσκλήθηκαν στην περιοχή των νοτίων προαστίων από τις συμμαθήτριες της ανήλικης εξαετίας της αντιζηλίας που υπήρχε μεταξύ του θύτη και του θύματος.

Οι υποστηρικτές της 14χρονης κοπέλας ανοίγουν έναν νέο κύκλο βίας, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ «Καλημέρα Είπαμε;». Μια βεντέτα κανονική, όπου ο θύτης πλέον βρίσκεται στο «στόχαστρο» της αντίθετης πλευράς.

Στα social media πολύ είναι οι χρήστες που επιδίδονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού όλων των εμπλεκόμενων στην υπόθεση του ξυλοδαρμού, ανοίγοντας «διαδικτυακό πόλεμο» με την αντίθετη πλευρά. Δηλαδή με όσους, οργάνωσαν και παρευρέθηκαν σε αυτό το αποτρόπαιο γεγονός.

Σε σχόλια στα social media αρκετοί φτάνουν στο σημείο να δημοσιοποιούν τα προσωπικά κινητά όσων βρέθηκαν στο σημείο, ακόμη και τις διευθύνσεις κατοικιών τους.