Ο ΟΦΗ προηγήθηκε από νωρίς με τον Μπαΐνοβιτς, ο Παναιτωλικός όμως ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Στάγιτς και λίγο πριν το τέλος του αγώνα πήρε τη νίκη, με 1-2, χάρη σε αυτογκόλ του Χριστόπουλου.

Το πρώτο 15λεπτο του παιχνιδιού πέρασε χωρίς να υπάρξει κάποια αξιόλογη φάση, αφού οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό, αμέσως μετά όμως και συγκεκριμένα στο 18′ ήρθε το δυνατό μακρινό σουτ του Μπαΐνοβιτς για το 1-0 των γηπεδούχων.

Οι Κρητικοί είχαν το προβάδισμα και ήλεγχαν την κατάσταση, με τους φιλοξενούμενους, από την άλλη πλευρά, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους για πρώτη φορά στο 35ο λεπτό με το άστοχο σουτ του Ντίας εντός περιοχής.

Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0 και με τον ΟΦΗ να είναι καλύτερος, στο δεύτερο όμως οι Αγρινιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους, έγιναν δύο φορές επικίνδυνοι, στο 51′ και στο 52′, με τον Ντίας και τελικά ισοφάρισαν στο 66′ με την κεφαλιά του Στάγιτς έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Ο Παναιτωλικός είχε πάρει, πλέον, τον έλεγχο και συνέχισε με στόχο το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 82′ και ήταν αυτογκόλ του Χριστόπουλου μετά το σουτ του Μπελεβώνη.

Τελικό αποτέλεσμα, έτσι, το 1-2 στο Ηράκλειο, με τους Αγρινιώτες να πιάνουν τους Κρητικούς στους 8 βαθμούς.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (84΄ Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουτεντάκης (70΄ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84΄ Ριέρα), Σενγκέλια, Φούντας (66΄ Μπάκιτς), Νους, Γιούνγκ (66΄ Σαλσίδο).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σίλβα (69΄ Μπελεβώνης), Λιάβας, Παντελάκης, Σιέλης, Μαυρίας, Στάγιτς, Πέρες (69΄ Λουίς Μιγκέλ), Μπουζούκης (46΄ Ρόα), Ντίας (78΄ Νικολάου), Λομόνακο (69΄ Μαϊντέβατς).