Μια influencer λόγω ασθένειας αναγκάστηκε να ράψει τον πρωκτό και τον ορθό της, με τη συγκεκριμένη περιπέτεια υγείας να αλλάζει τελικά τη ζωή της προς το καλύτερο, καθώς κατάφερε να βγάλει λεφτά.

Η 30χρονη Holly Fleet που απέκτησε δύο παιδιά σε νεαρή ηλικία το 2020 διαγνώστηκε με ελκώδη κολίτιδα, μια ασθένεια του εντέρου που προκαλεί φλεγμονή και έλκη στην πεπτική οδό.

Η New York Post έγραψε πως στη γυναίκα τοποθετήθηκε ένας σάκος κολοστομίας και τελικά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όπου έγραψε τον ορθό και τον πρωκτό της.

Σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, δημιούργησε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιοποιούσε συχνά περιεχόμενο με την περιπέτεια της υγείας της.

Οι αναρτήσεις που έκανε λοιπόν, συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου, με την ίδια να γίνεται viral και να κερδίζει αρκετά χρήματα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχεί πλέον για το οικονομικό ζήτημα.

«Το πρόβλημα στον πισινό μου πλήρωσε το στεγαστικό δάνειο και έλυσε τις οικονομικές μου υποχρεώσεις… Μοιάζει αστείο, αλλά σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας», είπε η Holly σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε φτάσει στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής, καθώς είχε πέσει διαδικτυακής απάτης, με επιτήδειους να αδειάζουν όλους τους λογαριασμούς της.