Μια μητέρα δύο έφηβων αγοριών που έχασε και τα δύο της άνω άκρα όταν ήταν δύο χρονών από ηλεκτροπληξία, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, κάνει… μπόντι μπίλντινγκ.

Η 37χρονη Barbie Thomas από τις ΗΠΑ συμμετέχει μάλιστα σε διαγωνισμό μα αρτιμελείς αθλήτριες για πάνω από μία δεκαετία.

Στα νιάτα της ασχολιόταν εντατικά με το χορό, το ποδόσφαιρο ενώ συμμετείχε και σε αγώνες κολύμβησης.

Η ίδια δηλώνει ότι μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα, ενώ χαρακτηρίζει ως «σκληρή δουλειά» την ανατροφή των δύο γιων της.

Μιλώντας στη Huffington Post είπε: «Κάποιος μού είπε κάποτε ότι δε μπορώ να βγω νικήτρια και μέχρι σήμερα αυτά τα λόγια μού δίνουν τέτοια δύναμη να αποδείξω το αντίθετο, που δε θα το πιστεύατε. Όταν κάποιος μού λέει ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να πετύχω, θα κάνω τα πάντα για να τού αποδείξω το αντίθετο.

Η 37χρονη μητέρα έχασε και τα δύο της χέρια όταν ήταν μικρή από ηλεκτροπληξία, που τα έκαψε μέχρι το κόκκαλο, όταν σκαρφάλωσε σε ένα μετασχηματιστή και έπιασε τα καλώδια και με τα δυο της χέρια.

Επειδή όμως ήταν πολύ μικρή κατάφερε να προσαρμοστεί καλά στη νέα της κατάσταση, χρησιμοποιώντας τα πόδια της για να αγκαλιάζει τη μαμά της.

Η ίδια γυμνάζεται πλέον καθημερινά, ενώ τονίζει ότι είναι σε θέση να εξυπηρετείται μόνη της στις καθημερινές της ανάγκες.

Μια φορά τής είχε προσφερθεί ένας ρόλος στην ταινία A.I. του Σπίλμπεργκ, όμως αρνήθηκε γιατί ήταν έγκυος. Όπως είπε στην Huffington Post ηθοποιοί χωρίς άκρα πολλές φορές επιλέγονται για τις ανάγκες της εκάστοτε ταινίας.