Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να κάνει μια εκστρατεία για την οδική ασφάλεια στην Ρωσία βρήκε μια ομάδα γυναικών και μάλιστα θεωρεί ότι είναι πολύ αποτελεσματικός.

Ημίγυμνες γυναίκες, ντυμένες με ψηλές μπότες και φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχο παρελαύνουν σε σημεία που γίνονται συχνά τροχαία ατυχήματα και κρατούν πινακίδες οι οποίες δείχνουν τα όρια ταχύτητας με σκοπό να παροτρύνουν τους οδηγούς να μην τρέχουν. Και φαίνεται ότι η τεχνική τους πιάνει καθώς η κίνηση κοντά στη διάβαση πεζών στο χωριό Severny στη Ρωσία έχει επιβραδυνθεί σημαντικά από τότε. Επιπλέον, παραδόξως δεν υπήρξαν αναφορές για ατυχήματα που προκλήθηκαν όταν αποσπάστηκε η προσοχή των οδηγών από το θέαμα. Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι είναι κάπως αμφιλεγόμενη προσέγγιση έχει επίσης κερδίσει την υποστήριξη από τους ηλικιωμένους πεζούς οι οποίοι ένιωθαν τρομοκρατημένοι να διασχίσουν το δρόμο προηγουμένως. Τώρα θαυμάζουν τα κορίτσια και τις καλούν να συνεχίσουν για να μπορούν και εκείνοι να περνούν με ασφάλεια τους συγκεκριμένους δρόμους.

Ένας άνδρας οδηγός ανέφερε για το θέαμα που αντίκρισε: «Είναι ένα υπέροχο πράγμα. Καταπληκτικό. Θα ήθελα να βλέπω περισσότερες τέτοιες εικόνες στο δρόμο. Και ναι κοίταξα το όριο ταχύτητας αυτή τη φορά. Θα διδάξει και άλλους οδηγούς κάτι τέτοιο.» Εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής ανέφερε ότι έχουν διοργανώσει και εκείνοι παρόμοιες εκστρατείες για το συγκεκριμένο δρόμο αλλά με γυναίκες που ήταν περισσότερο ντυμένα από τα συγκεκριμένα κορίτσια ενώ παραδέχτηκε ότι οι δρόμοι της Ρωσίας φαίνεται πως είναι από τους πιο επικίνδυνους παγκοσμίως.

topleamab1 topleamab2 topleamab3 topleamab4 topleamab5