Η Φρέιζερ Πράις από την Τζαμάικα έχει 8 Ολυμπιακά μετάλλια, εκ των οποίων τα τρία χρυσά, και πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με στόχο να γράψει ιστορία αλλά τελικά οι υπεύθυνοι ασφαλείας την άφησαν εκτός γηπέδου, με συνέπεια να μην αγωνιστεί στον ημιτελικό των 100μ.

Η 37χρονη Τζαμαϊκανή είναι ένας θρύλος των 100μ. και ο στόχος της στο Παρίσι ήταν ξεκάθαρος: Να γίνει η πρώτη αθλήτρια που θα πάρει μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα σε πέντε συνεχόμενες διοργανώσεις έχοντας κατακτήσει το χρυσό το 2008 και το 2012, το χάλκινο το 2016 και το ασημένιο το 2020. Τα πράγματα, όμως, εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά…

Η Πράις, η οποία δεν μένει στο Ολυμπιακό Χωριό, έφτασε στο γήπεδο με δικό της Μέσο και όχι με το πούλμαν της αποστολής της χώρας της, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι ασφαλείας να μην της επιτρέψουν την είσοδο στον χώρο της προθέρμανσης. Έτσι, δεν κατάφερε να πάρει μέρος στον ημιτελικό των 100μ. και το όνειρό της μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Θα έχουν, πάντως, ενδιαφέρον τα όσα θα δηλώσει τόσο η ίδια όσο και οι επικεφαλής της αποστολής της Τζαμάικα έπειτα από αυτό που έγινε.