Έπειτα από μια σεζόν στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Ματιέ Βαλμπουενά, στα 39 του χρόνια πλέον, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα της Athens Kallithea, η οποία ανέβηκε στη Stoiximan Super League.

Από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι και αυτό του 2023 ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, στον οποίο πρόσφερε πολλά. Το πλήρωμα του χρόνου, όμως, είχε έρθει και τελικά αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, υπογράφοντας στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Εκεί, ο Βαλμπουενά σε 36 συμμετοχές είχε 8 γκολ και 5 ασίστ, οπότε νιώθοντας δυνατός αρνείται να βάλει τέλος στην καριέρα του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα της Athens Kallithea που θα αγωνιστεί στη Stoiximan Super League.

Ο 39χρονος Γάλλος, ο οποίος με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε 18 γκολ και 43 ασίστ σε 150 συμμετοχές, είναι πολύ κοντά στο να πει το οριστικό «ναι» και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.