Με τον δεύτερο της κύκλο αναμένεται να επανέλθει το σίριαλ «Ηλέκτρα» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης. Τρεις νέοι χαρακτήρες, μάλιστα, ετοιμάζονται να εισβάλλουν στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ προκειμένου να… ανακατέψουν για τα καλά την τράπουλα της ιστορίας.

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι τρεις ηθοποιοί που θα «ντυθούν» τους νέους ήρωες για την «Ηλέκτρα» στο καθημερινό πρόγραμμα της ΕΡΤ;

Αγνή Ντούτση (Ηλιάνα Μαυρομάτη): Εργάζεται ως νοσοκόμα στην ψυχιατρική φυλακή και αναλαμβάνει τη «φροντίδα» του Νικόλα, με αρκετά ύποπτα και ιδιαίτερα μέσα. Αριβίστρια, κυνική, έξυπνη, σέξι και χειριστική. Άνθρωπος ευφυής, ξέρει να «διαβάζει» όποιον στέκεται απέναντι της με μεγάλη ευκολία.

Πιστεύει ότι η ζωή της χρωστάει και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να… εισπράξει.

Αλέξης Μπόγρης (Σπύρος Σταμούλης): Ο δικηγόρος του Νικόλα. Κυνικός, αριβίστας και αθυρόστομος, κληρονόμησε από τον πατέρα του ένα δικηγορικό γραφείο που πάντα αναλάμβανε ασήμαντες υποθέσεις. Ο Αλέξης όμως θεωρεί τον εαυτό του φτιαγμένο για μεγάλα πράγματα.

Δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό, αρκεί να γεμίζει η τσέπη του και να ψηλ΄νει η φήμη του. Και αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο αν υπερασπίζεται τους θύτες της υπόθεσης.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φαίδρας Στάθη στο περιοδικό Τηλέραμα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη θα συμβάλλει στον δεύτερο κύκλο για την «Παραλία» ερμηνεύοντας την Δέσπω Καραβά. Πρόκειται για τη γιαγιά του Φανούρη, μια γυναίκα που τη δοκίμασε σκληρά η ζωή αλλά δεν την σκλήρυνε. Δεν έχασε την πίστη της στον Θεό. Παράλληλα, όμως, είναι μια φοβισμένη γυναίκα που «λουφάζει» στη γωνιά της και δεν τα βάζει με το άδικο που χτυπάει το σπιτικό της.

Μετά την αυτοκτονία του γιου της και τον θάνατο της νύφης της, έγινε για τον μικρό Φανούρη και μάνα και πατέρας. θα βρει μια ανέλπιστη φίλη στο πρόσωπο της Δόμνας.