Οι νέες δηλώσεις του μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα, με τις οποίες πιέζει για μεταγραφή στη Μοντερέι, έχουν προκαλέσει οργή στην ΑΕΚ, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να στέλνει έγγραφη νομική προειδοποίηση και να μην είναι διατεθειμένος να ανεχθεί τα τερτίπια κανενός, όπως χαρακτηριστικά λέει η ΠΑΕ.

Από την πρώτη στιγμή η Ένωση ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να πουλήσει τον Μεξικανό χαφ, ο μάνατζερ του οποίου όμως δεν πτοείται και με συνεχείς δηλώσεις θέτει θέμα μεταγραφής. Και από τη στιγμή που έκανε ξανά το ίδιο μιλώντας σε ελληνικό Μέσο, ήρθε η αντίδραση των «κιτρινόμαυρων» και συγκεκριμένα του μεγαλομετόχου.

Ο Ηλιόπουλος, επομένως, απέστειλε έγγραφη νομική προειδοποίηση στον μάνατζερ του Πινέδα, με τη θέση της ΠΑΕ για το θέμα να είναι η εξής…

«Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Βιγιαρεάλ, που προκάλεσαν εκνευρισμό και αγανάκτηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η διοίκηση του κ. Ηλιόπουλου, του απέστειλε έγγραφη νομική προειδοποίηση για την απαράδεκτη, αντισυμβατική, παράνομη και εκτός ηθικής και καλής πίστης συμπεριφορά του, αναφορικά με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δε θα ανεχθεί τα τερτίπια κανενός, ούτε θα επιτρέψει στον οποιονδήποτε να βάλει εμπόδια στην ηρεμία και στην πρόοδό της ομάδας για οικονομικά ή άλλα οφέλη τρίτων.

Αν ο οποιοσδήποτε αποφασίσει με τις ενέργειες του να πάρει τη θέση του θεατή, ο κ. Ηλιόπουλος είναι διατεθειμένος να υποστεί το όποιο οικονομικό κόστος και να τον διατηρήσει στη θέση που ο ίδιος επέλεξε στην αγωνιστική εξέλιξη της ΑΕΚ».