Μερικές εκπτώσεις δεν πρέπει να τις χάνετε! Ειδικά όταν πρόκειται για την ομορφιά, την ενυδάτωση, την αντιγήρανση. Το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm16 σας προσφέρει μερικά πακέτα σε super έκπτωση από τα μεγαλύτερα brands όπως Apivita, Vichy, Frezyderm. Τα διαλέξαμε και σας τα προτείνουμε. Όσες τα δοκίμασαν έδωσαν άριστα. Εσείς;

Περιποίηση προσώπου για ενυδάτωση και λάμψη

soifvhsodi1Η Apivita συνδυάζει σε ένα πακέτο πολύ σημαντικά οφέλη για την λάμψη και τον καθαρισμό του προσώπου σας. Ο αφρός καθαρισμού με ελιά και λεβάντα απομακρύνει όλους τους ρύπους της ατμόσφαιρας και τα ίχνη μακιγιάζ από την επιδερμίδα. Η φυσική σαπωνάρια δεν ερεθίζει και δεν αφυδατώνει όπως το κοινό σαπούνι. Στο πακέτο έκπτωσης θα βρείτε και Face Scrub με βερίκοκο, γεράνι και εκχύλισμα μελιού για μία ήπια απολέπιση. Με super αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τελειώστε την περιποίησή σας με μία μάσκα λάμψης κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες με τη μέθοδο DPPH. Αντί για νερό η Apivita χρησιμοποιεί ελληνικά βότανα. Για να γίνει δικό σας το πακέτο μόνο με 17,99 ευρώ, πατήστε εδώ!

Αντιγηραντική φροντίδα Vichy Liftactiv Supreme

soifvhsodi3Επανορθώστε τη γηρασμένη επιδερμίδα με αποτελέσματα lifting. Οι κρέμες Supreme, χάρη στην τεχνολογία 3D κάνουν το πρόσωπό σας να έχει στο τέλος της ημέρας περισσότερη λάμψη και λείο αποτέλεσμα από ποτέ. Εκτός από την αντιγηραντική κρέμα, στο τσαντάκι της Vichy θα βρείτε δώρο το νερό καθαρισμού προσώπου Micellaire 3 σε 1. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα ή τρίψιμο. Στο πακέτο θα βρείτε και ένα δειγματάκι από την ενυδατική κρέμα Vichy Mineral 89 moisturizer, πλούσια σε υαλουρονικό οξύ. Αποκτήστε το εκπληκτικό σετ αντιγήρανσης με ένα κλικ!

Frezyderm packet – Τέλος στους μαύρους κύκλους και στις σακούλες κάτω από τα μάτια

soifvhsodi2Οι κρέμες της Frezyderm φημίζονται για την απαλή υφή τους και την αποτελεσματικότητά τους. Το πακέτο αντιγηραντικής φροντίδας ματιών περιέχει Eye Balm 15ml με δώρο Active Block και Revitalizing Serum για κάθε τύπο επιδερμίδας και ηλικία. Ο συνδυασμός τους αντιμετωπίζει επιτυχώς τους μαύρους κύκλους, χαρίζοντας ελαστικότητα και λάμψη στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Για ξεκούραστο και σαγηνευτικό βλέμμα, επιλέξτε το πακέτο Frezyderm. Τα μεγαλύτερα brands, καλύπτουν 100% τις ανάγκες σας. Ψωνίστε τώρα!