Αποτροπιασμό προκαλεί σε ολόκληρη την Κρήτη, η υπόθεση ξυλοδαρμού ενός 49χρονου Ελληνοκαναδού, από 5 νταήδες, εκ των οποίων η Αστυνομία έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ταυτοποιήσει τους 2. Η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού έχει μεταβιβαστεί στην Εισαγγελία και αναμένεται η αναβάθμιση των αδικημάτων που περιγράφονται σ’ αυτή.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο 49χρονος αποχωρώντας από μπαρ, ακούμπησε στο τσιγάρο της παρέας των θαμώνων του μαγαζιού. Ο Ελληνοκαναδός, σταμάτησε για να κάνει παρατήρηση στους Κρητικούς και κάπου εκεί ξεκίνησε το επεισόδιο του ξυλοδαρμού του.

Στο βίντεο που κατέγραψαν σοκαρισμένοι θαμώνες, οι νταήδες φαίνεται να το βάζουν στα πόδια, αφού πρώτα έχουν αφήσει χωρίς τις αισθήσεις του και αιμόφυρτο τον Ελληνοκαναδό.

Οι πέντε Κρητικοί παραμένουν άφαντοι, με την αστυνομία όμως να έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει δύο εξ αυτών. Με το αυτόφωρο όμως να έχει περάσει, πλέον χρειάζονται τα εντάλματα σύλληψης που αναμένεται να εκδοθούν άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το cretapost, οι δράστες της επίθεσης στον Ελληνοκαναδό έχουν καταφύγει σε χωριό – άβατο της Κρήτης, στο οποίο η αστυνομία δυσκολεύεται να πλησιάσει.