Θα ξετρελάνει εσάς και όσους το δοκιμάσουν!

Υλικά:

70 γρ μαύρη σοκολάτα
40 γρ βούτυρο
50 γρ ζάχαρη άχνη
100 γρ ζάχαρη
2 κουτ. σουπ. ζάχαρη
50 ml σιρόπι βύσσινο
5 αυγά
50 γρ αλεύρι
25 γρ corn flour
1 κουτ. γλ. μαγιά
400 γρ βύσσινα
350 γρ τυρί κρέμα
50 ml κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Κόβετε τη σοκολάτα σε πολύ μικρά κομμάτια και τη λιώνετε σε μπεν μαρί. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 °C.
Χωρίζετε τους κρόκους των αυγών από τα ασπράδια και χτυπάτε τα ασπράδια.Χτυπάτε τους κρόκους με 100 γρ. ζάχαρη μέχρι το μείγμα να ασπρίσει. Αναμιγνύετε με την κουβερτούρα.

Χτυπάτε τα ασπράδια και προσθέτετε το αλεύρι χρησιμοποιώντας ένα κόσκινο, τη μαγιά και το corn flour και συνεχίζετε να χτυπάτε μέχρι το μείγμα να ασπρίσει. Έπειτα αναμιγνύετε προσεκτικά τα δύο μίγματα. Ρίχνετε το τελικό μείγμα σε μία φόρμα που έχετε προηγουμένως αλείψει με βούτυρο και αλευρώσει και ψήνετε για 35-40 λεπτά. Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει, το βγάζετε από τη φόρμα και το κόβετε σε τρίγωνα.

Καραμελώνετε 2 κουταλιές ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι και κυλάτε σε αυτό τα βύσσινα μέχρι να καλυφθούν από την καραμελωμένη ζάχαρη. Προσθέτετε το σιρόπι βύσσινο και αφήνετε να κρυώσουν.

Αναμιγνύετε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη, γεμίζετε με το μείγμα ένα κορνέ και καλύπτετε τα τρίγωνα. Γαρνίρετε με τα υπόλοιπα βύσσινα και σερβίρετε.