H μικρότερη κόρη του τέως Βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, Θεοδώρα παντρεύτηκε χθες το βράδυ το σύντροφό της Matthew Kumar στη Μητρόπολη Αθηνών φορώντας μια νυφική δημιουργία με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ λευκό φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας επέλεξε και για το pre wedding party που έλαβε χώρα στο Βυζαντινό μουσείο προχθές το βράδυ παρουσία πολλών καλεσμένων.

Ο Παύλος πόζαρε με τη σύζυγό του Marie Chantal Miller και τα πέντε παιδιά τους, Mαρία Ολυμπία, Αχιλλέα-Αλέξανδρο, Κωνσταντίνο-Αλέξιο, Οδυσσέα-Κίμων και Αριστείδη-Κίμων. Μητέρα και κόρη ακόμη μία φορά ήταν ντυμένες πάρα πολύ κομψά στο pre wedding party με τη Marie Chantal να επιλέγει ένα φόρεμα Louis Vuitton και τη Μαρία Ολυμπία ένα φόρεμα Prada. Nα προσθέσουμε ότι την επόμενη ημέρα, το Σάββατο, τη νύφη στην εκκλησία συνόδευσε ο μεγαλύτερος αδερφός της Παύλος.

Συγκεκριμένα η Marie Chantal επέλεξε ένα midi φόρεμα από μετάξι με την υπογραφή louis vuitton σε σκούρο μπλε χρώμα, με διαφάνεια και διακριτικά βολάν, ενώ επειδή την έχουμε ξαναδεί με αυτό το φόρεμα στην μάξι εκδοχή του, τον Ιούλιο, δεν είμαστε σίγουροι εάν το μεταποίησε ή είναι καινούριο. Κράτησε μια τσάντα φάκελο Begum Khan X Aquazzura από χρυσό 24 καρατίων με την οποία επίσης την έχουμε ξαναδεί και ολοκλήρωσε το look της με χρυσά σανδάλια Aquazzura στο σχέδιο Joy 105, ωστόσο επειδή η Μαρία Ολυμπία έχει τα ίδια παπούτσια και φορούν το ίδιο νούμερο και πάλι δεν είμαστε σίγουροι εάν είναι το ίδιο ζευγάρι ή πρόκειται για καινούριο.

Η Μαρία Ολυμπία επέλεξε ένα midi πλισέ βουάλ φόρεμα ασημί μεταλλιζέ με την υπογραφή Prada που κοστίζει 4200 ευρώ, κράτησε το γνωστό Old Fashion Book Clutch που έχει εμπνευστεί και σχεδιάσει η ίδια με την υπογραφή Olympialetanofficial X Olympiagreece το οποίο κοστίζει 2.265,50 ευρώ και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα.