Με δεδομένο ότι αποτελεί μία από τις πλέον αναμενόμενες κυκλοφορίες στο Wii την επόμενη χρονιά, αλλά και έναν από τους πιο σημαντικούς και κρίσιμους ιαπωνικούς τίτλους, το «The Last Story» αρχίζει να συγκεντρώνει την προσοχή των gamers και του ειδικού Τύπου και προς Ανατολάς, αλλά και προς Δυσμάς. Πόσο μάλλον, όταν σε μια εκτενέστατη και ενδελεχή παρουσίαση του τίτλου, πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Hironobu Sakaguchi, πνευματικός πατέρας δεκάδων σπουδαίων ιαπωνικών RPGs και ενός από τα καλύτερα JRPGs της τρέχουσας γενιάς, του Lost Odyssey.

Στην παρουσίαση έγινε αναλυτική αναφορά στο σύστημα μάχης, στην παραμετροποίηση των χαρακτήρων, στη διάρκεια του τίτλου -που θα ξεπερνά τις 30 ώρες- καθώς και στην ιδιαιτερότητα των Boss Battles. Χαρακτηριστικά είναι τα σημεία όπου ξεκαθαρίζεται ότι το σύστημα μάχης είναι real time, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησης παραμέτρων και στοιχείων του περιβάλλοντος για την θετική έκβαση μιας μάχης.

Η παρουσίαση είναι μεγάλη σε διάρκεια και άκρως ενδιαφέρουσα, και παρότι δεν έχει αγγλική μετάφραση, βοηθά τα μέγιστα στην εξαγωγή πολλών συμπερασμάτων για το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: gameover