Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού φράουλες ψιλοκομμένες
  • 240- 300 γρ. μαύρη σοκολάτα, λιωμένη
  • 1- 2 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και ψιλοκόψτε τις φράουλες.
  2. Σε ένα πυρέξ στρώστε μία λαδόκολλα και τοποθετήστε τις φράουλες ομοιόμορφα.
  3. Ρίξτε από πάνω τη λιωμένη σοκολάτα και τοποθετήστε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  4. Διατηρήστε το στο ψυγείο μόλις σταθεροποιηθεί.