Δικαιωμένοι αισθάνονται στον Παναθηναϊκό μετά την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 40χρονος προπονητής είχε ζητήσει υπομονή και πίστωση χρόνου για να μπορέσει το «τριφύλλι» να αποδείξει τις πραγματικές του δυνατότητες εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ήδη στα τελευταία τρία παιχνίδια στη Λεωφόρο οι «πράσινοι» έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο και κατά διαστήματα παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, δίνοντας ελπίδα για κάτι καλύτερο στους οπαδούς τους.

Μάλιστα, η βελτίωση που έχει σημειώσει η ομάδα σε αρκετούς τομείς είναι εμφανής και όλα οφείλονται σε τρεις λόγους. Ταχύτητα, πίεση και η παρουσία των μεγάλων ονομάτων του ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασίου στη χθεσινή προπόνηση προσγείωσε τους ποδοσφαιριστές του, δηλώνοντας ικανοποιημένος για την απόδοσή τους, και τους είπε πως πρέπει να προσέξουν ορισμένα στοιχεία ακόμα.

Επίσης, τους επέστησε την προσοχή στην προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το πιο δύσκολο παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Πηγή:sport-fm.gr