Με κομμένη την ανάσα περιμένουν στην ΑΕΚ την ετυμηγορία των υποψηφίων επενδυτών για το αν θα μπουν ή όχι στην ΠΑΕ. Το δεξί χέρι του Κιθ Χάρις στη Seymour Pierce βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και είχε πολύωρες συζητήσεις με τον Δημήτρη Βιντιάδη. Οι δύο άνδρες και οι συνεργάτες τους ανέλυσαν μία σειρά ζητημάτων, από τα οικονομικά δεδομένα στην ΠΑΕ και τις άμεσες ανάγκες της, μέχρι το πώς και πότε θα μπουν τα πρώτα χρήματα στην ομάδα εφόσον αποφασιστεί οριστικά να γίνει η επένδυση.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα, ημέρα που δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει συγκαλέσει ΔΣ για το μεσημέρι και περιμένει πάνω από ένα τηλέφωνο, αφού στην παρούσα φάση η διοίκηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από… υπομονή. Άλλωστε δεν συμμετέχει στις συζητήσεις και απλώς αναμένει την ετυμηγορία και είναι stand by για οτιδήποτε της ζητηθεί από τους υποψηφίους επενδυτές. Στις τάξεις της ΠΑΕ παρότι δεν έχουν συγκεκριμένη πληροφόρηση και αγωνιούν για τις εξελίξεις, δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους.

Όπως και να’ χει, η αγωνία τελειώνει, αφού την Τετάρτη το κλιμάκιο της Seymour Pierce παίρνει το δρόμο της επιστροφής για το Λονδίνο και αναμένεται η απόφαση που είτε θα βγάλει την ΑΕΚ από το οικονομικό αδιέξοδο, είτε θα σκορπίσει απογοήτευση και μεγαλύτερο προβληματισμό για το μέλλον, μιας και τα ταμεία είναι απελπιστικά άδεια και η υπομονή των πολλών πιστωτών στερεύει.

Πηγή: sport-fm.gr