Θέμα χρόνου θεωρούν στη Σερβία την επιστροφή του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα μετά την επικείμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ έμεινε χθες ελεύθερος από τους Ράπτορς και μετά την παρέλευση 48 ωρών που υποχρεωτικά θα είναι στην waivers list και οι Πειραιώτες θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους για 4+1 χρόνια με περίπου 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

«Παρότι ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο πως δεν χωρά στο σύστημα του Μπαρτζώκα», αναφέρει η σερβική Mozzart Sport και προσθέτει: «Ο Βεζένκοφ θα είναι αναμφισβήτητα το βασικό 4άρι και ο Πετρούσεφ θα είναι αναπληρωματικός. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μεγάλη επιθυμία να τον αποκτήσει εδώ και μήνες. Ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, ήδη συναντήθηκε μαζί του στην αρχή της προετοιμασίας της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο έπρεπε να περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Βεζένκοφ για να ξέρει ο Πετρούσεφ τι θα κάνει. Όλα δείχνουν πως ο Πετρούσεφ θα κλείσει τον κύκλο των μεταγραφών του Ερυθρού Αστέρα. Θα πρέπει όμως, από τη στιγμή που ο Βεζένκοφ ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, να συμφωνήσουν οι δύο αδερφοποιημένες ομάδες για την αποζημίωση, καθώς ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο».