Μήπως κάποτε διαθέσατε ένα μεγάλο ποσό, για να αποκτήσετε ένα επώνυμο ρούχο ή αξεσουάρ, το οποίο πλέον για τους δικούς σας ξεχωριστούς λόγους δεν φοράτε; Μήπως κάθε φορά που ανοίγετε την ντουλάπα σας και το αντικρίζετε, αναρωτιέστε τι θα μπορούσατε να το κάνετε;

Tα πολύ ακριβά κομμάτια, ακόμη κι αν δεν τα φοράμε πια, διστάζουμε και να τα χαρίσουμε -πόσο μάλλον να τα πετάξουμε-, κάτι γενικότερα πολύ κακό και αντίθετο με τη φιλοσοφία της βιώσιμης μόδας. Αυτό συμβαίνει επειδή μέσα μας πιστεύουμε πως, ίσως, κάποια στιγμή ξεπεράσουμε τους λόγους που δεν τα βάζουμε και έρθει ξανά η σειρά τους να πάρουν μια θέση σε κάποιο look μας.

Από την άλλη, μήπως θέλετε πολύ να αποκτήσετε ένα ρούχο ή αξεσουάρ με επώνυμη υπογραφή, το οποίο όμως είναι πολύ ακριβό για τον προϋπολογισμό σας; Έχετε μια dream bag ή ένα ζευγάρι παπούτσια που αγαπάτε πολύ, αλλά η τιμή του είναι απαγορευτική; Kαταλαβαίνουμε απόλυτα.

Σε όποια κατηγορία από τις δυο κι αν ανήκετε, είτε σε αυτούς που θέλουν να πουλήσουν μια δημιουργία ενός σχεδιαστή είτε σε εκείνους που επιθυμούν να την αποκτήσουν σε second hand μορφή, υπάρχει πλέον ένα κατάστημα που αγοράζει και, αντίστοιχα, πουλάει μεταχειρισμένα επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ.

Πρόκειται για το Archives Studio/22, στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε είτε για να πουλήσετε είτε για να αγοράσετε second hand επώνυμα ρούχα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Για να πουλήσετε αυτό που θέλετε είτε κλείνετε ένα ραντεβού στο κατάστημα είτε στέλνετε φωτογραφίες του μέσω email. Αντίστοιχα για να αγοράσετε τσεκάρετε είτε τον λογαριασμό του καταστήματος στο Instagram και εντοπίζετε αυτό που σας ενδιαφέρει, είτε περνάτε απευθείας μια βόλτα από το κατάστημα.

Κάνοντας απλά μια αναγνωριστική βόλτα στο Instagram του καταστήματος θα πάρετε μια ιδέα του τι μπορείτε να βρείτε εκεί, και δεν χάνετε τίποτα να κάνετε μια ερώτηση σχετικά με αυτό που θέλετε να πουλήσετε. Μην ξεχνάτε ποτέ πως αυτό που σε εσάς δεν κάνει ή δεν αρέσει πια, για κάποιους άλλους είναι θησαυρός.