Η Ντέμη Γεωργίου «έσβησε» σε ηλικία μόλις 39 ετών την περασμένη Δευτέρα, καθώς προσβλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη, η οποία της προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Η πρώην σύντροφος της κοπέλας που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, Άλκηστις Αλεξανδράτου, την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο social media.

Πιο συγκεκριμένα σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία της άτυχης Ντέμης, έγραψε:

«Πήρα 300 μηνύματα συμπαράστασης για την πρώην σύντροφό μου, ευχαριστώ πολύ. Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα άλλο και μισηθήκαμε άλλο τόσο. Ήμασταν πάντα κοντά όσο κι αν δεν φαινόταν. Μετανιώνω που την είδα μόνο πέρυσι τα Χριστούγεννα και όχι φέτος που ήρθα στη Δονούσα, με πρόγκηξε πριν μια εβδομάδα.

Την μέρα που με χώρισε μου ράγισε την καρδιά και χθες κατάφερε να την κάνει χίλια κομμάτια. Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος. Δεν άξιζε ούτε στην Μαριαλένα αυτό. Εγώ ακόμα θα περιμένω να δω τις χαζές τις κλήσεις και τα χαζοχαρούμενα μηνύματα της.

Ό,τι και αν είχε γίνει, δείτε τώρα τι έμεινε. Μόνο μας λείπει. Το χαμόγελό της. Κι ας έκρυβε καλά την κατάθλιψη. Τα όνειρα που κάναμε σαν ζευγάρι.

Τα όνειρα που κάναμε σαν φίλες, τα όνειρα που κάναμε σαν οικογένεια, γιατί έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης και τέσσερα χώρια με τα στραβά μας και άλλα τόσα από παιδιά φίλες στο σχολείο.

Ήταν ο άνθρωπός μου. O go to. Ήταν σαν να μην χωρίσαμε μια μέρα. Σ’ αγαπώ θα μου λείπεις. “Ήρθε ο Ούγγκρο να σε πάρει ταξίδι”, είπε η Μαριαλένα από το μαγαζί. Βλάχα ε βλάχα».