Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού πως ο Ντέργουιν Κίτσεν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (15/10).

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο, στη χθεσινή προπόνηση, με το «πράσινο» ιατρικό επιτελείο να εκτιμά πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Ντέργουιν Κίτσεν στάθηκε διπλά άτυχος αυτή την εβδομάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι στο τουρνουά του Ρεθύμνου κόντρα στον Πανιώνιο γύρισε το χέρι του, αλλά παρ’ όλα αυτά ήταν διαθέσιμος για την προπόνηση της Τρίτης (25/9). Ωστόσο, η ατυχία… χτύπησε ξανά την πόρτα του Αμερικανού γκαρντ, καθώς ένιωσε κάποια ενόχληση στο γόνατο, η οποία αποδείχθηκε διάταση έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Σύμφωνα το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ο Κίτσεν θα χρειαστεί περίπου 10 με 15 μέρες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, με αυτό να σημαίνει πως πολύ οριακά προλαβαίνει το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένο για τις 15 Οκτωβρίου.

Πάντως, στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν χάνουν την πίστη τους, λέγοντας πως ο Αμερικανός θα είναι στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, με την προϋπόθεση πως θα ακολουθήσει πιστά και σωστά τις οδηγίες που θα του δοθούν.

Πηγή: sport-fm.gr