Η υπέροχη Dita Von Teese είναι η πιο διάσημη χορεύτρια του Burlesque που κάνει τα φαντασμαγορικά show τύπου cabaret, με το signature look της να είναι αυτό των pin up girls του παλιού Hollywood. Στα 51 της χρόνια σήμερα, ο χρόνος φαίνεται να είναι ο καλύτερός της φίλος καθώς διαθέτει αλαβάστρινη επιδερμίδα και καταπληκτική σιλουέτα.

Σε προηγούμενα άρθρα μας έχουμε μιλήσει τόσο για τα δυο πράγματα που αρκεί να φορά μια γυναίκα για να είναι σαγηνευτική σύμφωνα με την Aμερικανίδα χορεύτρια, καθώς και τα αντικείμενα που μπορούμε να βάλουμε στο σπίτι μας από τη συλλογή που φέρει την υπογραφή της για να του δώσουμε έναν glamorous αέρα. Αυτή τη φορά, θα ασχοληθούμε με το πώς καταφέρνει να διατηρεί την επιδερμίδα της νεανική και σφριγηλή.

Πώς διατηρεί την επιδερμίδα της σε άψογη κατάσταση στα 51 της χρόνια

Η Dita Von Teese μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό για το πώς διατηρεί την επιδερμίδα της σε άριστη κατάσταση στα 51 της χρόνια. Αφορά τον τρόπο που κοιμάται και είναι εντελώς δωρεάν!

«Θα ήθελα κάποιος να μου είχε πει πόσο καλό είναι να κοιμάσαι ανάσκελα όταν ήμουν μικρή», δήλωσε, καθώς η ίδια υιοθέτησε αυτή τη συνήθεια μόλις πριν από τέσσερα χρόνια. «Ξέρω από πού προήλθε μία από τις ρυτίδες μου – παλιά κοιμόμουν με το πρόσωπό μου στο μαξιλάρι», είπε η Dita von Teese.

«Κλείνω τα μάτια μου, κάνω διαλογισμό και κοιμάμαι με τις παλάμες ψηλά, ώστε να μένουν οι ώμοι μου πίσω. Μερικές φορές κινούμαι τη νύχτα, αλλά κοιμάμαι ελαφρά για να μπορώ να πιάσω τον εαυτό μου», είπε κι εμείς κάνουμε ήδη το ίδιο.