Ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου είναι οι μεγάλοι νικητές στο μουσικό σόου του Alpha, J2US νικώντας τα άλλα τρία ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής.

Όλοι είχαν στη διάθεση τους από τρεις εμφανίσεις προκειμένου να κερδίσουν τόσο τα θερμότερα σχόλια από την κριτική επιτροπή όσο και τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

«Έρωτας είναι, θαρρώ» κλήθηκαν να τραγουδήσουν και τα τέσσερα ζευγάρια, εναλλάξ, στην τελευταία εμφάνιση στην σκηνή. Οι ερμηνείες του Σωτήρη με τον Φειδία, του Γιάννη Σεβδικαλή με την Σοφία Κουρτίδου, του Γιώργου Αμούτζα με την Τάνια Μπρεάζου και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή συγκίνησαν κριτές και κοινό με το ρομαντισμό που έφεραν στο πλατό της εκπομπής.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις των ζευγαριών όλα ήταν στα χέρια των τηλεθεατών που μς τις ψήφους τους μπορούσαν να επιλέξουν ποιο ζευγάρι θα πήγαινε στην κορυφή.

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης κάλεσε τους φιναλίστ του J2US στη σκηνή προκειμένου να τους ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

«Νικητές του J2US για την έκτη συνεχόμενη χρονιά, το ζευγάρι που κερδίζει το φετινό J2US είναι… ο Γιάννης και η Σοφία» ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης κι επικράτησε χαμός στο πλατό της εκπομπής με τους νικητές να μένουν άφωνοι.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος! Αυτό το βραβείο το αξίζουν φυσικά όλα τα παιδιά αλλά για εμάς είναι πολύ συγκινητικό αυτό τη στιγμή. Διότι αυτό το βραβείο δεν είναι δικό μας, αυτό το βραβείο είναι δικό σας παιδιά! Είναι όλων των ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, είναι όλων των ανθρώπων που είναι μειονότητες, είναι όλων των ανθρώπων που έχουν όνειρα και στόχους και κάποιοι τους έχουν πείσει ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν» εξομολογήθηκε αμέσως, εμφανώς συγκινημένος, ο Γιάννης Σεβδικαλής πλάι στην εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Κουρτίδου.