Ο Στέλιος Ρόκκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 05/07 και μεταξύ άλλων ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε τελευταία αλλά και στην πιθανότητα να συμμετέχει στο νέο κύκλο του The Voice.

Αναλυτικότερα ο τραγουδιστής τόνισε χαρακτηριστικά πως «οι δυσκολίες είναι για να περνάνε και να τις αφήνουμε πίσω μας. Η αγάπη του κόσμου είναι το φάρμακο. Όλο αυτό το αλισβερίσι είναι που με κρατάει σε αυτή την κατάσταση και έχω αυτή την ενέργεια και αυτό το χαμόγελο, που δεν φεύγει από τα χείλη, γιατί είναι μεγάλη η βοήθεια από τον κόσμο».

«Τηλεοπτικά υπάρχει περίπτωση να σας δούμε, γιατί αναζητείται ο τέταρτος κριτής του Voice» σχολίασε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο δημοφιλής καλλιτέχνης ως εξής. «Μακάρι! Άμα είναι ο Σάκης Ρουβάς και η παρέα αυτή που θα πέρναγα καλά, ναι» είπε ο ίδιος.

«Θα είναι τέλειο αν βρεθεί και σε καρέκλα coach η Μαρίνα Σάττι. Την αγαπώ πολύ, χωρίς να την ξέρω! Ενεργειακά μου κάνει πάρα πολύ αυτό το κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή της. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αν της αρέσει αυτό, να συνεχίσει να το κάνει. Απλώς είναι πολύ σπουδαία περίπτωση γιατί έχει μια πολύ ωραία φωνή, είναι μια πολύ ωραία περσόνα, σέξι, γλυκιά, τα πάντα. Δηλαδή μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το κορίτσι» πρόσθεσε, επίσης, ο Στέλιος Ρόκκος.