Εκρηκτικό ήταν το κλίμα στο πρώτο Gala του Power of Love που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6/7. «Πυρά» από τη γυναικεία πλευρά δέχτηκε ο Νίκος Πελετιέ με αφορμή αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ζητήσει διευκρινήσεις για την περίοδο που εκείνος βρισκόταν παράλληλα με δυο γυναίκες, ο παίκτης του Power of Love εξήγησε πως «εννοείται πως ήξεραν ότι είμαστε… τρεις, απλώς ποτέ δεν έρχονταν σε επαφή ή σε επικοινωνία ή σε κάτι άλλο. Απλώς το γνώριζαν, γι’ αυτό και δεν θεωρείται απάτη ή κάτι το παράξενο επειδή υπήρχε φουλ ειλικρίνεια».

«Πιστεύω ότι αν δεν ήμασταν τώρα σε ένα πλατό ή στο Power of Love και τα έλεγες αυτά έξω, θα σε είχαν γιουχάρει. Θεωρώ όμως ότι έχουν μια αμυντική στάση γιατί πραγματικά είναι ακραία αυτά που λες. Είναι ακραία. Πραγματικά αν δεν το καταλαβαίνεις, είναι πρόβλημα» επισήμανε, σε αυστηρό τόνο, η Σοφία για να κάνει έξαλλο τον παίκτη που είπε: «Σε θαυμάζω! Πραγματικά, σε θαυμάζω! Έχεις την ικανότητα πραγματικά, δεν ξέρω καν πως απέκτησες αυτή την ικανότητα, να λες τόσα πολλά χωρίς να λες τίποτα».

«Αυτό είναι ταλέντο! Αυτό είναι ταλέντο πραγματικό, μπράβο» πρόσθεσε ο Νίκος Πελετιέ με την διαγωνιζόμενη του Power Of Love να σημειώνει πως «δηλαδή από όλα αυτά εσύ δεν κατάλαβες τίποτα. Εγώ νομίζω ότι μιλάω πάρα πολύ ξεκάθαρα και δεν χρειάζεται πάρα πολύ έντονη διανοητική ικανότητα για να το καταλάβεις».