Φιλική νίκη με 2-1 επί της Αργεντινής πέτυχε η Βραζιλία στην πόλη Γκοϊάνα, ωστόσο αυτή συνοδεύτηκε από έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος του προπονητή της «σελεσάο». Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν αποκλειστικά με παίκτες που αγωνίζονται στη Λατινική Αμερική και θα συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά στην πόλη Ρεζιστένσια της Αργεντινής, στις 3 Οκτωβρίου.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες, που παίζει στη Βραζιλία με την Κορίνθιανς, στο 20ο λεπτό. Έξι λεπτά μετά ισοφάρισε η Βραζιλία με κεφαλιά του Παουλίνιο, ενώ στο 90ο λεπτό ο Νεϊμάρ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που παραχώρησε κάνοντας χέρι μέσα στην περιοχή ο Λεάντρο Ντεσάμπατο.

Βραζιλία: Τζέφερσον, Λούκας Μάρκες, Ντεντέ, Ρέβερ, Φάμπιο Σάντος, Ραλφ, Παουλίνιο, Ζάντσον (Τιάγκο Νέβες), Λούκας (Ουέλινγκτον Νεμ), Νεϊμάρ, Λουίς Φαμπιάνο (Λεάντρο Νταμιάο).

Αργεντινή: Ουστάρι, Λισάντρο Λόπες (Βεργκίνι), Σεμπάστιαν Ντομίνγκες, Ντεσάμπατο, Περούτσι, Μπράνια, Μάξι, Γκουινάσου, Κλεμέντε Ροντρίγκες, Μπάρκος (Φούνες Μόρι), Μαρτίνες (Σομόσα).

Πηγή: sport-fm.gr