Ο Αλεσάντρο Νέστα δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ιταλία πολύ σύντομα μετά την φυγή του τον περασμένο Μάιο, για λογαριασμό της Λιβόρνο. Ο Άλντο Σπινέλι (πρόεδρος της ιταλικής ομάδας) αποκάλυψε πως συζήτησε με τον ομόλογό του της αμερικάνικης Μόντρεαλ Ίμπακτ (ομάδα που ανήκει ο Νέστα) και ανέλυσε τις πιθανότητες να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση.

«Σε γεύμα που είχαμε χθες με τον ιδιοκτήτη της Μόντρεαλ, μου εξήγησε πως το πρωτάθλημά τους σταματάει από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάρτιο. Αυτόματα μού γεννήθηκε η ιδέα να αποκτήσουμε τον καλύτερο αμυντικό όλων των εποχών με δανεισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπινέλι.

Ο 36χρονος αμυντικός έφυγε από τον σύλλογο του Μιλάνου τον Μάιο του 2012 έπειτα από 10 χρόνια και πλέον αγωνίζεται στο MLS.

«Βασικά δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Ίσως ο Νέστα θέλει να ξεκουραστεί και τότε θα αναγκαστούμε να στραφούμε σε άλλους παίκτες. Πάντως η κίνηση θα γίνει όπως και να χει. Με τον Νέστα στην άμυνα η Λιβόρνο θα κερδίσει το πρωτάθλημα» ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της Λιβόρνο.

Η Λιβόρνο αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου από το 2010 και μετά, όταν και υποβιβάστηκε από την Serie A.

Πηγή: sport-fm.gr