«Πότε θα ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας;» είναι μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνουν δημοσιογράφοι στα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Ποιος είπε όμως ότι ένα τέτοιο βήμα σε μια σχέση, αποτελεί προτεραιότητα για όλους;

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει έξι αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που είναι χρόνια μαζί και δεν έχουν παντρευτεί.

Γιάννης Μποσταντζόγλου και Δήμητρα Παπαδήμα

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα είναι ζευγάρι εδώ και 32 χρόνια. Έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Θαλασσινή, αλλά από επιλογή δεν έχουν παντρευτεί.

«Δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είμαστε και οι δύο από γάμους παλιούς. Είμαστε μαζί 32 χρόνια, με κρίσεις. Έχουμε μια κόρη, που θα γίνει 29 τον Δεκέμβρη, και εγώ έχω και έναν γιο από τον πρώτο μου γάμο. Μου ζήτησε να την παντρευτώ, αλλά δεν θέλω πια! Το δοκιμάσαμε, ναι, της ζητάω και εγώ κατά καιρούς, αλλά δεν θέλει. Της είχα κάνει πρόταση γάμου, αλλά της παίρνει 40 χρόνια η σκέψη! Αλλά περνάμε μια χαρά έτσι», είχε πει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού

H Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια. Το αγαπημένο ζευγάρι δεν έχει ως προτεραιότητα τον γάμο και, όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο θεσμός του γάμου δεν θα άλλαζε τίποτα στην καθημερινότητά της, αφού η ίδια ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον αγαπημένο της τα τελευταία χρόνια.

«Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη, γιατί δεν είναι στις ανάγκες μας να παντρευτούμε. Ο Γιάννης έχει ήδη παντρευτεί, οπότε το έχει κάνει. Εμένα με απασχολούν άλλα πράγματα. Ο γάμος πέρα από το όμορφο πάρτι δεν θα μου προσέφερε κάτι άλλο στην καθημερινότητά μου», είχε σημειώσει η Κατερίνα Γερονικολού.

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης

Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου είναι μαζί 12 χρόνια, έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ανατολή-Νεφέλη, ωστόσο αρνούνται για την ώρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς το ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο», έχει δηλώσει ο Μιχάλης Κουινέλης σε συνέντευξή του στο «Action 24».

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ευτυχισμένοι μαζί, έχοντας αποκτήσει έναν γιο, τον Πάρη. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί με την Ιωάννα Τούνη να έχει δηλώσει: «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη, έχω μείνει με το δαχτυλίδι και τη λαχτάρα! Δεν λέμε κάτι για γάμο, έχει πάει πίσω αυτό το θέμα».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στη γνωστή influencer σε ταξίδι που έκαναν στη Βενετία το 2022, με την ίδια να σχολιάζει στο Instagram: «Ο αρραβωνιαστικός μου. Εγώ πάντως θα τον λέω και πάλι “αγόρι μου”».

Ιωάννα Παππά και Κώστας Πάντος

H Ιωάννα Παππά επιδιώκει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός είναι εδώ και δέκα χρόνια ζευγάρι με τον πολιτικό μηχανικό, Κώστα Πάντο, ενώ το 2019 απέκτησαν τον γιο τους.

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, με την Ιωάννα Παππά να έχει δηλώσει σχετικά με αυτό: «Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο του γάμου. Η αλήθεια είναι ότι με τον σύντροφό μου δεν περιμέναμε ότι θα ερχόταν ένα παιδί τη στιγμή που ήρθε, παρότι είχαμε πάρει την απόφαση να γίνουμε γονείς. Μετά συνέβησαν διάφορα γεγονότα που δεν μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε ούτε σε γάμο, ούτε σε βάπτιση. Ο γιος μας είναι 4,5 ετών. Πλέον το πιθανότερο είναι ένας γάμος παρά μια βάπτιση και θα είναι παρανυφάκι».

Σύλβια Δεληκούρα και Δημήτρης Λιόσης

Η Σύλβια Δεληκούρα και ο Δημήτρης Λιόσης είναι ζευγάρι εδώ και 11 χρόνια. Απέκτησαν τον γιο τους, Ορφέα, το 2014 και δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αφού στην αρχή εκείνη δεν ήθελε και, όταν άλλαξε γνώμη, ο σύντροφός της δεν είχε πλέον την ίδια άποψη.

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Δημήτρη. Τώρα αρέσει σε εμένα ο γάμος, αλλά δεν θέλει εκείνος. Δεν ξέρω πώς το έχει κάνει αυτό το πράγμα. Όταν μου έκανε την πρόταση γάμου ο Δημήτρης, πολύ ωραία και πολύ συγκινητικά όλα αυτά, του είπα “όχι”», αποκάλυψε η Σύλβια Δεληκούρα όταν βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show».

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να παντρευτώ, δεν ξέρω… Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικά και όλα αυτά που γίνονται στον γάμο. Παρ’ όλα αυτά το δέχτηκε. Θέλω να πω όμως και κάτι που δεν το έχω ξαναπεί… Εγώ, κρυφά, έκανα πρόβα νυφικού. Μετά όμως έμεινα έγκυος και άρχισε να φαρδαίνει το πράγμα. Οπότε λέω τώρα τι γάμο να κάνω που θα είμαι έγκυος και δεν θα μπορώ να πιω και να χορέψω. Όταν ήρθε ο γιος μας, ο Ορφέας, είπα πως δεν μπορώ να μπω τώρα σε διαδικασία γάμου. Κι έχω τον Ορφέα τώρα που ζητά να δει φωτογραφίες από τον γάμο μας. Τώρα του εξηγήσαμε ότι δεν έχουμε παντρευτεί».