Αυτό ισχυρίστηκε για την κατάσταση της υγείας του ο ίδιος ο Γάλλος αμυντικός, με τις δηλώσεις που έκανε στην κοπή της πίτας του «τριφυλλιού».

Κάτι, που πρακτικά σημαίνει ότι τα επόμενα τρία παιχνίδια με Λεβαδειακό(4/2 εκτός), Ξάνθη(11/2εντός) και Εργοτέλη(18/2 εκτός), ο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει τον «Μπουμ».

Και στην Παιανία, άπαντες εύχονται να βρει αγωνιστικό ρυθμό γρήγορα όταν επιστρέψει ο Γάλλος, διότι μετά από αυτά τα τρία ματς, έρχεται η δύσκολη τετράδα που ενδεχομένως να κρίνει και τον τίτλο, αφού ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει κατά σειρά τους ΠΑΟΚ(εντός), ΑΕΚ(εκτός), Ολυμπιακό(εντός) και ΟΦΗ(εκτός).

Εκτός του «Μπουμ» όμως, οι «πράσινοι» στερούνται τις υπηρεσίες και του Καντέ που απουσιάζει στο Copa Africa. Και επειδή το Μάλι μάλλον θα προκριθεί στην επόμενη φάση(αν κερδίσει την εύκολη Μποτσουάνα), στόπερ του Παναθηναϊκού θα χάσει σίγουρα το ένα και ενδεχομένως τα επόμενα δύο ματς.

Αφού τα προημιτελικά του Copa Africa διεξάγονται στις 5 Φεβρουαρίου, ενώ τα ημιτελικά, εάν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του αμυντικού του Παναθηναϊκού προκριθεί από τους «8», θα γίνουν στις 8 Φεβρουαρίου.

Πηγή: sportfm.gr