Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ήταν εντυπωσιακός, ήταν όμως ουσιαστικός και αυτό αρκούσε για να νικήσει με 3-0 σετ τον Τάρο Ντάνιελ και να προκριθεί στον 2ο γύρο του Wimbledon, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ρουσουβουόρι – Μακντόναλντ.

Μία φορά είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν τον Ντάνιελ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και τον είχε νικήσει, οπότε τώρα έκανε το 2×2, αν και δεν έπιασε τρομερή απόδοση. Δεν χρειαζόταν, άλλωστε, όπως αποδείχθηκε, αφού ο Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη χωρίς να χάσει σετ.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στο πρώτο, το οποίο πήγε στο tie break, αλλά τελικά ο Στέφανος το πήρε με 7-6 για το 1-0 και στη συνέχεια έκανε δικό του και το δεύτερο με 6-4, χάρη στο break, μοναδικό του σετ, το οποίο είχε κάνει νωρίς.

Ο Τσιτσιπάς ήταν πλέον μπροστά με 2-0 και στο τρίτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 5-5, όταν ο Στέφανος έκανε το break για το 6-5 και αμέσως μετά κράτησε το σερβίς του και έφτασε στο 7-5, κάνοντας το 3-0 και σφραγίζοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Τα σετ: 7-6, 6-4, 7-5