Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μητέρας του 18χρονου από το Τυμπάκι, για την υπόθεση της τριπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε τη νύχτα της Τρίτης, στην πλατεία του χωριού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της περιοχής.

Μιλώντας στο cretalive.gr για την υπόθεση της άγριας κόντρας ανάμεσα στην οικογένεια της και την οικογένεια του δράστη,  η μητέρα του 18χρονου- και αδερφή των τριών τραυματιών της αιματηρής συμπλοκής- καταγγέλλει τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές για αδιαφορία.

«Ζήτησα βοήθεια και αδιαφόρησαν όλοι. Ζήτησα ασφαλιστικά μέτρα και όλοι με αγνόησαν…Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο… Επειδή δεν έχει πατέρα, δεν σημαίνει ότι είναι και μόνο του. Να τα βάλουν μαζί μου. Το παιδί μου ταλαιπωρείται εδώ και μήνες χωρίς να φταίει», δηλώνει με δάκρυα στα μάτια.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της γιαγιάς του 18χρονου -και μητέρας των τριών τραυματιών- ενώ στο χωριό επικρατεί αναβρασμός. Οι περισσότεροι κάτοικοι φοβούνται τα χειρότερα, με πράξεις αντεκδίκησης, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που είναι περισσότεροι αισιόδοξοι, λέγοντας ότι όλα θα λήξουν εδώ.

Την δική τους εκδοχή δίνουν και οι δικηγόροι του δράστη, τονίζοντας ότι ο πελάτης τους προσπαθούσε να μην προκαλεί την άλλη πλευρά και ότι αιφνιδιάστηκε την ώρα που έτρωγε σε ταβέρνα της περιοχής.

Δείτε το βίντεο