Για πρώτη φορά, μετά το σοβαρό επεισόδιο του ξυλοδαρμού, της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, οι δυο τους βρέθηκαν στη συνεδρίαση του πειθαρχικού του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Σύμφωνα με το Star, το κλίμα ήταν βαρύ και οι δυο τους δεν αντάλλαξαν κουβέντα, παρά μόνο για ό,τι αφορούσε τα διαδικαστικά.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ανέφερε ότι βρίσκεται ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια και να μεγαλώσει σωστά το παιδί της.

Απόστολος Λύτρας: Η ποινή που θα του επιβληθεί από τον ΔΣΑ

Στο πειθαρχικό συμβούλιο, που κράτησε μία ώρα, τέθηκε το ερώτημα της οριστικής παύσης από τα καθήκοντα του Απόστολου Λύτρα. Ο δικηγόρος ζήτησε αναβολή, όμως απορρίφθηκε το αίτημά του.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση ως μάρτυρα της κ. Πολυζωγοπούλου και ακολούθησαν οι εξηγήσεις του κ. Λύτρα, σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Η ποινή θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Αναμένεται να του επιβληθεί προσωρινή παύση για λίγους μήνες ή ακόμη και οριστική παύση από τα καθήκοντά του.