Το γκολ του Μπετανκόρ στο 8ο λεπτό ήταν αρκετό στον Πανσερραϊκό για να νικήσει με 1-0 εκτός έδρας την ΑΕΛ, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκρισή του στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι Σερραίοι πατούσαν καλύτερα από τους γηπεδούχους και δεν άργησαν τελικά να ανοίξουν το σκορ. Στο 8′ ο Ντέλετιτς σέντραρε από δεξιά και ο Μπετανκόρ με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ιδανικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν στη συνέχεια να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να γίνουν επικίνδυνοι, έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Παπαγεωργίου και Παναγιωτίδη, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει περισσότερο στο β’ μέρος και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 69′ με το γύρισμα του Κρητικού και το σουτ του Φατάι που απέκρουσε στη γωνία του ο Κατσίκας, με τον Πανσερραϊκό να μένει με 10 παίκτες στο 80′ λόγω αποβολής του Πεταυράκη με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Τριμμάτη.

Οι Θεσσαλοί είχαν πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι όμως κράτησαν το 0-1 και πήραν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.