Ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους που παρακολούθησαν το ντιμπέιτ δεν ανήκει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό του Attica, ενώ, σύμφωνα με την έρευνα, νικήτρια της τηλεμαχίας εμφανίζεται έστω και με μικρό προβάδισμα η Άννα Διαμαντοπούλου και χαμένη η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Στο ερώτημα τι προτίθενται να ψηφίσουν όσοι παρακολούθησαν το debate, το 63% απαντά ΠΑΣΟΚ, το 14% Νέα Δημοκρατία, το 7% ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά το 3%, ΜέΡΑ25 το 2% και Ελληνική Λύση και ΚΚΕ από 1%.

Στο ερώτημα ανεξάρτητα από το ποιον θα ψηφίσετε ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντιμπέιτ, το 26% απαντά η Άννα Διαμαντοπούλου και το 25% ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Χάρης Δούκας μετριέται στο 18% και ο Παύλος Γερουλάνος στο 17%. Ο Μιχάλης Κατρίνης βρίσκεται στο 10% και η Νάντια Γιαννακοπούλου στο 2%.

Στο ερώτημα ποιος δυσκολεύτηκε να παραμείνει ψύχραιμος, η Νάντια Γιαννακοπούλου προηγείται με 31% έναντι 30% του Χάρη Δούκα. Ακολουθεί με 22% ο Νίκος Ανδρουλάκης και η Άννα Διαμαντοπούλου με 9%. Στο 3% βρίσκεται ο Παύλος Γερουλάνος όπως και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Στο ερώτημα ποιος ήταν πιο αυθεντικός και ειλικρινής, ο Παύλος Γερουλάνος κερδίζει την πρωτιά με 30%. Ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 24%, ο Χάρης Δούκας με 17%, η Άννα Διαμαντοπούλου με 14%, ο Μιχάλης Κατρίνης 8% και η Νάντια Γιαννακοπούλου με 6%.

Στο ερώτημα ποιος είχε πιο ξεκάθαρα σχέδιο για τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης καταγράφει 28% και η Άννα Διαμαντοπούλου 21%. Ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται στο 20%, ο Χάρης Δούκας στο 18%, ο Μιχάλης Κατρίνης στο 8% και η Νάντια Γιαννακοπούλου στο 2%.

Όσο για το ποιος είχε πιο καινοτόμες και φρέσκιες ιδέες, ο Χάρης Δούκας ισοβαθμεί με τον Παύλο Γερουλάνο στο 25% και ακολουθεί η Άννα Διαμαντοπούλου με 23%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 14%, η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μιχάλης Κατρίνης με 3%.