Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το 2028 θα παραμείνει ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος τα βρήκε σε όλα για την ανανέωση του συμβολαίου του, με την ΠΑΕ να βγάζει τη σχετική ανακοίνωση.

Ο διεθνής Σλοβένος χαφ, για τον οποίο έχει υπάρξει κατά καιρούς ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες, είναι στους «πράσινους» από το 2022 και μάλλον δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής. Αυτό δείχνει η απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ να αναφέρει τα εξής.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2028.

Ο Άνταμ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 87 συμμετοχές και επτά γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας».

Όσο για τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Σλοβένος είπε πως «νιώθω μεγάλη χαρά για την επέκταση του συμβολαίου μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλαφούζο, όπως και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδημητρίου. Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα κι έγινε πραγματικότητα. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βιώσουμε όλοι πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια».