Οι Wakiso Giants από την Ουγκάντα προχώρησαν στην απόκτηση του Ντέιβιντ Μπανγκούλ και τα social media έχουν στήσει πάρτι, αφού δήλωσε 26 ετών, ενώ αρκεί να δει κάποιος μια φωτογραφία του για να σκεφτεί ότι κρύβει όχι απλά χρόνια αλλά δεκαετίες!

Κατά περιόδους έχουν καταγραφεί διάφορα περιστατικά ποδοσφαιριστών από την Αφρική που δεν δηλώνουν την πραγματική τους ηλικία: είτε επειδή ήταν τέτοια η κατάσταση στις χώρες τους, ώστε να χάνονται τα σχετικά έγγραφα είτε επειδή έτσι τους συμβουλεύουν οι μάνατζέρ τους, για να είναι πιο εύκολο να βρουν ομάδα.

Στην περίπτωση του Μπανγκούλ δεν ξέρουμε τι από τα δύο ισχύει, ξέρουμε, όμως, ότι αν μας ρωτούσαν πόσων ετών είναι ο κύριος που βλέπουμε στη φωτογραφία, αποκλείεται να απαντούσαμε: «25-26». Κι όμως, ο ίδιος δηλώνει 26χρονος, με αποτέλεσμα στα social media να έχει στηθεί… πανηγύρι, αφού κανείς ούτε στην Αφρική ούτε στην Ευρώπη δεν πιστεύει ότι αυτή είναι η πραγματική ηλικία του.

Αν και όπως λέει και το ρητό, δεν είσαι όσο γράφει η ταυτότητά σου, αλλά όσο αισθάνεσαι, οπότε ενδεχομένως ο Ντέιβιντ Μπανγκούλ να είναι υποστηρικτής αυτής της άποψης…