Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες του στην ανακρίτρια οι δύο φερόμενοι ως εκπρόσωποι της εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics , του ομίλου Λαυρεντιάδη, Κώστας Χρηστίδης και Φρανς Σεκούλα, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή εμπορευμάτων της επιχείρησης αξίας περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Και οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι αρνούνται ότι είναι οι νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρείας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να έχουν ποινική ευθύνη, δεν έπεισαν τους δικαστές για την αθωότητα τους.

Έτσι, μετά από διάσκεψη ανακρίτρια και εισαγγελέας τους άφησαν μεν ελεύθερους ,αλλά επέβαλαν στον καθένα από αυτούς εγγύηση 100.000 ευρώ και επιπλέον τον όρο της απαγόρευσης εξόδου τους από τη χώρα.

Στις απολογίες τους – κατά πληροφορίες- υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει κλοπή εμπορευμάτων ,αντιτείνοντας ότι αυτά βγήκαν από τις αποθήκες νόμιμα με δελτία αποστολή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο οι δύο φερόμενοι ως εκπρόσωποι της εταιρείας θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, καθώς ύστερα από μήνυση των εργαζομένων στην εταιρεία συνελήφθησαν και δικάζονται στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για μη καταβολή δεδουλευμένων.