Όταν έγραφε το τραγούδι «For Rosanna» πίσω στο μακρινό 1986, ο Chris de Burgh μάλλον δεν φανταζόταν πως η κόρη του θα γινόταν μοντέλο του Playboy.

Αλλά η Rosanna Davison προκαλεί μεγάλη… ταραχή με την τόπλες φωτογράφισή της για τη γερμανική έκδοση του περιοδικού. Επιδεικνύοντας τις εντυπωσιακές καμπύλες της, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό, η 28χρονη λάμπει στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου.

Η Ιρλανδή καλλονή χάρισε… θέαμα στους φωτογράφους στη διήμερη φωτογράφιση στο Μαυρίκιο, ενώ περιέγραψε την εμπειρία ως «υπέροχη».

«Δεν ένιωθα καθόλου αμήχανα. Ήμουν πολύ χαλαρή και έχω ενθουσιαστεί με την αισθητική της φωτογράφισης, είχα επιμείνει πολύ σ’ αυτό. Ήταν μία εμπειρία που απόλαυσα. Όλοι, από τον σύντροφό μου μέχρι την οικογένειά μου με στήριξαν πολύ από τότε που αποφάσισα να το κάνω», τόνισε.

Παρότι ο καλλιτέχνης μπαμπάς ήταν προστατευτικός, υποστήριξε κι εκείνος την τόπλες εμφάνιση της κόρης του. Σε συνέντευξή του πέρσι είχε πει: «Η κόρη μου είχε ανακηρυχθεί Miss World 2003 και τα όμορφα γονίδιά της προέρχονται από τη σύζυγό μου Η Rosanna σπουδάζει και παράλληλα πρόκειται να φωτογραφηθεί για το Playboy, δεν έχω αντίρρηση σ’ αυτό. Υπάρχει τεράστια απόσταση ανάμεσα στον ερωτισμό και την πορνογραφία και, όπως έχει πει η ίδια, όταν θα είναι ηλικιωμένη και θα έχει ρυτίδες θα μπορεί να κοιτάζει πίσω και να βλέπει τις φωτογραφίες αυτές».

Δείτε τις φωτογραφίες